צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-04-07, 23:47   #15
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
פשוט מאוד לא כול מחקר שעושים הוא נכון ב100%..
יש מחקרים שאומרים שיש חיים מחוץ לכדור הארץ ויש מחקרים שאומרים שאין.
:laugh: :laugh: :laugh:
"הרגשתי את השינוי". השינוי במה? יש לך צד דיגיטלי על הבייספס שמראה את רמת הקריאטין?
אתה שוכח על מה אנחנו מדברים פה. על קריאטין. אתה יודע בכלל מה המטרה של הקריאטין? אם כן, אז אתה אמור גם לדעת שבשביל שהוא 'יפעל' צריך לקלוט אותו בשרירים. לא יותר מזה. אני לא דברתי על קריאטין אתיל אסטר, אלא על ההבדל בין קריאטין טהור לבין קריאטין אקסטרים.
ואי אפשר להגיד ש"הקריאטין הזה יותר טוב" על סמך בן אדם שניסה את הקריאטין האחד, ואת הקריאטין השני [והיותר יקר ממנו, עם עטיפה מגניבה כזאת שצועקת EXTREME] כי יכול להיות שגורם אחר השתנה בחייו של אותו בן אדם, או יכול להיות שזה פשוט אפקט פלצבו.
מלפני שנה היה פה משתמש קנדי בשם ברי ציקלה. הוא טען שקריאטין מונו לא עובד, כי הוא לא מגיע לשרירים בזמן והופך לקריאטינין ואילו קריאטין אתיל אסתר פועל כי הוא לא נהפך לקריאטינין. אז שאלו אותו אנשים "אז למה הרגשתי שינוי בכוח, במסה?" והוא ענה "זה אפקט פלצבו."

אז דע לך זאת, שגם החוקרים חשבו על זה, ולכן הם עורכים מחקרי פלצבו. בהם לקבוצה אחת של משתתפים נותנים תוסף מזון אמיתי, ולקבוצה שניה נותנים פלצבו, משהו מזוייף. ואומרים לשתי הקבוצות שזה תוסף מזון על מנת לשלול את האפשרות שהפסיכולוגיה השפיעה על תוצאות המחקר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
צודק 100%
לא אמרתי שהמחקרים בידיונים או משהו כזה.
פשוט מאוד לא כול מחקר שעושים הוא נכון ב100%...
מחקרים נבדקים על ידי רופאים מוסמכים ומומחים רבים על מנת לאשר את אמינותם. יש גם וועדה שמפקחת על אמינות אאל"ט. אז מחקרים נכונים ומבוצעים נכון. מה שיכול להיות שגוי זה ההסקת מסקנות של החוקרים לגבי המחקר ואופן הביצוע שלו.

וין דיזל, אתה לא קראת את ההודעה שכתבתי לגיל ניסים? יש הוכחות... הסוכר ענבים לא עוזר. אם כבר, אז נתרן אמור לעזור. אתה אומר שיש הרבה דיעות של מומחים אבל אתה לא מציין אפילו אילו מומחים. כל אחד מכם בא בהצהרות לגבי הדיעה שלו, בזמן שרק אני מגבה את דבריי בהוכחות.
לא אכפת לי מה אתה חושב והסקירה שלך לא מעניינת אותי. מה שכן מעניין אותי, זה שפותח הפוסט לא יקבל מידע מסולף, ויידע את האמת שתעזור לו להחליט בעצמו איזה מוצר לקנות.

לי אין שום אינטרס כלכלי או מניע אישי למנוע מאנשים לקנות פורמולות מתקדמות. להפך, אנשים מבזבזים אותם יותר, קונים יותר ואז כלכלת המדינה מתחזקת.

עריכה: וואלה, יודעים מה? אני אומר פה דבר אחד ואתם אומרים דבר אחר. זה לא יכול להמשך ככה. זהו, אני מוותר. הבן אדם הבא שישאל על קריאטין ואתם תענו לו מידע לא נכון יקבל מידע שגוי. אני רק מקווה בשבילו שהוא מספיק חכם כדי לעשות חיפוש בפורום.
ערב טוב
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט