ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
Bullet
תשמע אתה מתבסס יותר מידי על מחקרים שרושמים באינטרנט.
בגלל שאיזה מחקר לא הוכיח ששאר הקראטין שיש יותר אפקטיבים אין זה אומר שזה נכון.
לדוגמה כך את נוז אתה לא יכול להגיד שזה בדיוק כמו קראטין רגיל נכון ?
אותו דבר אקסטרים הוא יותר חזק אנשים שניסו אותו מעידים על כך.
כול העניין שהמחקרים האלה התחיל יותר מידי לעצבן כבר,על כול קראיטין שמזכירים פה שהוא אולי יותר טוב אתם ישר קופצים המחקרים מראים והמחקראים שיעשו אותם על אותם בני אדם...
ולא על עכברים ועל קבוצות שונות כי כול אחד מגיב לקראטין אחרת..
בלי ליפגוע כן ?
אבל התגית הזאת IsraelBody's VIP לא עושה אותכם חכמים לא עשו מחקר בשביל ליראות אם אתם מבינים פה יותר מכולם בפורום נכון ?
זה אותו דבר.
נ.ב
הקראטין בהחלט משפיע בכוח ויש מחקרים שמוכחים את זה אז חלס..
|
גיל ניסים חמוד, המחקרים לא בדיוניים. הם בוצעו ע"י רופאים מוסמכים ופשוט יש לי גישה אליהם דרך האינטרנט, כי במקרה הם נמצאים על שרתים שמחוברים לאינטרנט.
NOZ זה קריאטין אטיל אסתר עם חומצות אמינו שונות. הקריאטין עצמו לא נבדק במחקרים, ככה שאתה אפילו לא יכול להגיד שהוא פועל, כי אין הוכחה חד משמעית. הכל זה שמועות.
המחקרים בוצעו על בני אדם.
הנה דוגמא לאחד מהם. אם אתה לא מאמין לי, אז תקרא את השרשור
הזה, אני בטוח שהוא ישפוך עוד אור על העניין. הנה
הודעה של גל T. תקרא גם את זה.
את התגית VIP הביאו לי המנהלים, וזה לא עושה אותי חכם כי אני אדע אותו דבר עם או בלי התגית.
זה לא ממש מדוייק להגיד "כל אחד מגיב לקריאטין
אחרת", כי אנחנו כולנו בני אדם. יש שלא מגיבים, ויש שכן.
אני הגבתי כי הבן אדם קנה קריאטין אקסטרים, וחישב לבד שזה לא יוצא לו משתלם כלכלית, אז שאל האם לא עדיף כבר לקנות קריאטין טהור ולשלב אותו עם סוכר ענבים?
זה חוסך לו בערך חצי מהכסף שקריאטין אקסטרים עולה לפי החישוב שלו.
אז אני באתי ואמרתי לו שהוא לא צריך סוכר ענבים כי זה לא יעזור. ובכך אפשר לחסוך יותר כסף. אני הגבתי לטובת הבן אדם, כדי לעזור לו. ואילו אתה הגבת תגובה בה יש טעויות, והיא גם תבלבל אותו.