ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
אחי אתה תמים היום זה לא בעיה לקבל פטור מהצבא בכלל ובטח שלא לצאת מקרבי ברור שלא כל אחד שבוכה שקשה לו מוציאים אותו אבל אם תאומר שתלא מוותר ושתלא רוצה ותרוצה ללכת לשיחה עם הקבן ושם תזיין לו תשכל שקרבי לא מתאים לך שתלא יכול יותר שתבסוף תירה בעצמך ישחררו אותך מקרבי בדוק בסופו של דבר לא מכריחים אף אחד
|
אני תמים?באמא שלי אתה עוד אחד מהילדים האלה שצריח להרביץ להם..אתה קורה את האודעות שלי?
קבל ציטוט
"אני מכיר הרבה מאוד חברים שהתגייסו איתי לאותה יחידה והרבה מאוד אנשים יצעו כי היה קשה להם ומכל מיני סיבות וזה היה רק אחרי שהם אורידו פרופיל לנפשי."
כמו שאמרתי מקודם אתה לא תיצע מקרבי בלי לאוריד פרופיל.(כמו שאתה אומר לך לקאבן תבכה לו ואתה בחוץ) שזה באצם לאוריד פרופיל לנפשי.
זה נקרא נפשי 45 זמני.לחצי שנה.
וזה לא פאם אחת ללכת לקאבן.זה לפחות שלוש פעמים.תלוי עד כמה אתה יודע לשחק אותה.אולי תצע טוח פאם פאמיים.
ועכשיו אני רוצה להגיד לך משהו. בלי לעליב אותך.זה לגבי מה שכתבת ל-
HHHEELLBBOOYY ,יש גם שמנים שעוברים תגיבוש המסכן הזה של צנחנים.(שקי חול,אלונקות,וזחילות)גמרנו תסיפור.(אם אתה חושב שאם אתה מחוטב ויש לך כושר) וזה מה שיתן לך לעבור את הגיבוש אין לך אפילו מושג עד כמה שאתה טועה.הרוב בגיבוש הספציפי הזה זה פסיכולוגיה.)מפקד יכול להגיד לך כמה מילים באמצע הגיבוש ואתה תיפרוש.ואחרי חצי שעה אתה תצחק על אצמך כי פרשת ביגלל שהוא שבר אותך בראש)ולא פיזית בגיבוש.אם הוא ילך לגיבוש ולא יפראש ולא משנה מה הוא יסיים אותו.גיבוש צנחנים קל מידי בשביל להשבר פיזית.