אני רוצה שתתחילו להתאמן יותר על טבעות , מה רק שהחרא המסחרי יקר בצורה לא פרופורציונלית בארץ ונדיר.
אז לתרגילי כוח יש חלופה פשוטה הנה הסבר כולל תמונות איך להרכיב טבעות כוח שתוכלו לקחת לכל מקום וכמה מילים טובות על אימון טבעות.
כמו שאתם רואים זה מורכב בעיקר מרצועת סיבי ניילון (ניתן להשיג בכל חנות לחיות מחמד גחגורה זולה או חנות חומרי בניין) ומשהו ישר ומוצק שמשמש לאחיזה. ככה שבהשקעה של מתחת ל 20 שקל כל אחד יכול להשיג פה טבעות שאפשר לעשות בהם את כל תרגילי הכוח , עכשיו אני ידבר על היתרונות בטבעות.
קודם כל יש את אלמנט הייצוב , תנסו לעשות מקבילים על טבעות ותראו כי זה קשה הרבה יותר בגלל אותו עסק וכמובן זה נותן אימון יותר מקיף בגלל זה.
דבר שני אלמנט התרגילים ,
הנה מספר תרגילים מעניינים יותר שאפשר לעשות על טבעות:
IRON CROSS - תרגיל שבו אתם מחזיקים מעמד על הטבעות כשהידיים שלכם ישרות לצידי הגוף , קשה יחסית , עובד על הגב (רוחב) ועל החזה התחתון , אה וגם האמות והבייספס\טרייספס שלכם יעבדו ממש לא קצת בשביל שלמור על היד שלכם ישרה.
RING FLYES , כמו שכיבת שמכיה רק שהתנועה היא פליי עם ידיים ישרות על הטבעות , מאוד טוב למתיחת החזה ולתרגיל בהתנגדות גבוהה לחזה
FRONT LEVER , תרגיל משיכה קשה
ring reverse pullups , תרגיל מעולה לכתפיים הצדדיות
ועוד מלא , חוץ מזה זה כייף לעשות תרגילים על טבעות ואפילו אפשר לעשות אירובי FULL BODY איתם , מי שיבנה טבעות וישים תמונה אני מבטיח להביא לו את כל שאר המידע
בהצלחה.
אה וזה גם פתרון כולל לכל המתאמנים הביתיים למיניהם , בגלל המחיר הזול זה בעדיפות ראשונה אפילו על דאמבלים.