צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-04-07, 00:15   #46
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
1. אני כרגע נמצא במאזן היפוקלורי. עדיין לא כ"כ הבנתי מה עליי לעשות בנוגע לאשלגן ולנתרן. או שאני פשוט קורא ולא מבין אותך נכון או שאתה סותר את עצמך. הבנתי שמצד אחד צריך להעלות את האשלגן ואף לתסף אותו ובו זמנית להוריד את הנתרן אך מצד שני אתה טוען שכן צריך להגביר את הנתרן? מצטער שאני לא מבין אותך.
2. כמה מים אתה ממליץ לשתות ביום? כאשר אני בסייקל קריאטין וכשלא.
3. אז מה העיקרון למשל בקריאטין אקסטרים? למה יש את הפרסומות המפוצצות שלו עד כמה שההוספת סוכר ענבים לקריאטין מעלה את הספיגה שלו ב200% וכדומה. כל זה שטויות או שיש דברים בגו? כל האתר גדוש במאמרים על כמה שמומלץ לצרוך את הקריאטין עם סוכר ענבים, ואתה אומר שתכלאס זה לא משנה. מה הרעיון?

שוב פעם תודה.
1. אבל עניתי על זה בדיוק. לא צריך לתסף גם בנתרן, וההסתייגות (כמו שאמרתי) תקפה למאזן היפוקלורי = חיטוב. זה גם לא חובה, יכול לעזור, וזה יותר חשוב בדיאטות LC כשצורכים קפאין ואת כל שאר התוספים שמשפיעים על חום הגוף, מאזן הנוזלים ואיבוד המינרלים.

2. שאלה קשה, הרבה פרמטרים. תשובה פשוטה; תנסה להגיע לשתן שקוף פעמיים שלוש ביום (עם מולטי ויטמין זה יותר בעייתי), ולא להגיע למצב שאתה משתין כל הלילה.

3. נושאים שלא מתעדכנים, אינטרסים שרוצים שפשוט תגדל יותר מהפחמימות, שיווק, וכן הלאה... תהיה יצירתי ותגיע גם לתשובה.

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט