אני אתרום קצת מהניסיון שלי בנושא הזה ואומר שרצוי מאוד
לרכוש לא זוג מכל פלטות אלא 4 פלטות מכל משקל. אין צורך בפלטות של 7.5. אני מסתדר עם 4 של 1.25, 4 של 2.5, 8 של 5 ק"ג ו-4 של 10 ק"ג ו-4 מוטות קצרים, פיצלתי את התוכנית ל-ABC כך שכל אימון שלי הכל מוכן ואני לא מרכיב כלום בזמן האימון, זה יותר טוב ממכון, כי במכון אתה לא יכול להרכיב הכל לעצמך כי אולי אחרים ירצו להשתמש לדוג' במוט W או במוט ישר... וכו'.
רצוי מאוד לרכוש מוט של 1.8 ס"מ ומוט ישר קצר של 1.2 בערך. המוט 1.8 ישמש אותך לבנצ' פרס והקצר יותר ישמש אותך ללחיצת חזה ידיים צמודות\תרגילי יד קידמית\לחיצת כתפיים וכו'.
בתקציב שלך כדאי לך להתחיל מפאוור ראק ואחרי זה לרדת לפרטים, אני מאמין שאחרי שיהיה לך פאוור ראק התקציב שלך ירד ל3000 ש"ח בערך ובכסף הזה אפשר להביא הרבה חומרים טובים. מולטי טריינר טוב ומקצועי מאוד יעזור לך עד כמה שיורדים פה על המולטי טריינר אני לא יודע איך הייתי מסתדר בלי הגיוון של התרגילים שהוא מוסיף לי, בלי הפולי עליון\תחתון, משיכת כבל מטה ליד אחורית, חתירה לגב ועוד מלא תרגילים שבהחלט עזרו לי. עכשיו זה לדוג' 1000 ש"ח. אני מציע לך לקנות עוד מכשיר מתקן מתח + מקבילים + הרמת רגליים לבטן, זה אחלה מתקן ומחזיק חזק יותר ממתח שתקוע בין המשקוף, זה גם 1000 ש"ח, נשארת עם עם 1000 ש"ח לפלטות ומוטות וזה יספיק לך. תוסיף עוד חגורת גב ויאללה לעבודה