צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-04-07, 12:39   #7
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
ח"ח על הכתיבה ליאו.
ת'אמת אני לא ממש אהבתי את הרעיון.

תרגילים אולימפיים (קלין וג'רק, סנאצ') לא יעילים לפיתוח שרירים, כי הTime Under Stress קטן מאוד.
ואתה יכול להסביר את הרציונל מאחורי לעשות חימום חצי איזומטרי? בשביל מה? הרי החימום פשוט צריך להכין אותנו לאימון שלנו, למנוע פציעה כלשהי כתוצאה מהגעה לטווח תנועה גבוה מדי, וגם כדי להכין את העצבים שלנו לתרגילים.
אני גם בספק הם לחיצות חזה עם מוט ריק סופר מהירות יעילות לפיתוח שרירים. נדמה לי שעדיף פשרה בין המשקל לבין מהירות ההרמה.
החימום הוא הפוזינג , ואי אפשר לומר שפוזינג לא מחמם את הפרקים והשרירים כשעושים אותו טוב.
כי זה לא באמת חימום
אלא יותר pre-fetiuge

דבר ראשון אם שמת לב אין בידיוק זמן מתחת לעומס בשום דבר חוץ מהאיזומטריים או אולי הסקווטים אין זמן מתחת לעומס בצורה רצינית , פשוט כי זה לא חוק אקסיומי כ"כ בגלל שבעצם זה סיכום של גורמים אחרים.

שוב המטרה היא לתת תוכנית עם כמה שיותר דברים שלא ניסיתם , במקום לעבוד בסט אחד כמה שיותר , המטרה היא בפרק זמן מסויים להכניס כמה שיותר עבודה.. אתם יודעים מי אהב את הסוג הזה של העבודה? וינס גירנודה , הבחור אימן את ארנולד לתקופה קצרה ( או דחה אותו אני לא זוכר) ובודיבילדרים רבים ומפורסמים + הוא לא היה קטן כ"כ בעצמו.

נ.ב
ידעתי שחלק במיוחד אלא עם ה"השכלה" בקשר לחלק מהדברים שקשורים לבודיבילדינג לא יאהבו , זה מין קיבוע מחשבתי...
כל מה שאנשים עובדים פשטתי לו את העור ותפרתי ממנו משהו אחר לגמריי. אז אי אפשר לשפוט את זה לפי חוקי הסטים הרגילים , עדיין יש דגנרציה(אולי אפילו גדולה יותר) של חלבון בשריר , עדיין יש עומס מטבולי , ועדיין עומס על מערכת העצבים. פשוט הם עובדים בצורה שונה. זה מה שיביא לכם את הדומז הנוסטלגי בחזרה אחרי שנים שי אימונים באותה תוכנית או בווריאציות שונות ואיתו עלייה רצינית במאסה.

אני גם בספק הם לחיצות חזה עם מוט ריק סופר מהירות יעילות לפיתוח שרירים. נדמה לי שעדיף פשרה בין המשקל לבין מהירות ההרמה.[/quote]
כמובן שהמהירות נשארת זהה עד משקל מסויים ששמה היא מתחילה לרדת , צריך כמובן את המשקל הזה.
ולדאוג שלא תהייה ירידה במהירות מעבר לחזרה:שנייה.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט