אשכול: כפיפות בטן
צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-04-07, 00:57   #3
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

זואי אני שמתי לב שאת נכנסת לפורום ואת בקטע של הליכונים ומכשירי בטן וכל זה...

טוב לא בא לי להיות גס רוח כמו שאני בדרך כלל מגיב פה....

בקיצור תשמעי בקשר לפחות לשרירי הבטן.
בבטן יש מספר שרירים , עכשיו נראה לי שאת מתאמנת למטרות של אסטטיקה אז אין סיבה שבעולם לאמן את שריר הבטן והאלכסונים ישירות כי פשוט אלא אם את באחוזי שומן לא טבעיים לאישה ויש לך קוביות בבטן כמו לגבר (תחרויות בודיבילדינג של נשים כל זה)
פשוט האפקט החזותי היחיד שפיתוח האזור הזה יעשה זה להוסיף נפח לבטן ומראה של כרס.

כנ"ל עם האלכסונים , אלא אם אתה רוצה גוך בלי גזרה אין לך מה לאמן אותם.

עכשיו השריר שנמצא בבטן ואת כן רוצה לאמן זה השריר העמוק בטני ( שמישהו יביא את השם הרפואי שתוכל להריץ עליו חיפוש בגוגל)
זה השריר שבעצם מחזיק את הבטן פנימה , ואצל אנשים שאצליהם הוא חלש אז הוא לא פועל (רפוי , לא עובד וכ') כל המעיים והשומן נשפכים החוצה בכרס ,אפילו אצל בן אדם רזה מאוד.
יש בגוגל תרגילים לאמן את השריר הזה וזה כולל נשיהמ בעיקר , בכל אופן גם בן אדם שמן (בפרופורציה לא איזה לוייתן או דובי) יוכל במשך היום יום ללכת עם בטן שנמשכת פנימה באוטומט , החוכמה היא לאמן את השריר נכון לסיבולת שיחזיק ביום יום.
וזה יהווה גורם תורם מאוד למראה הכללי והיציבה.

אבל אין מה לאמן בטן לבנות שרוצות אסטטיקה או אפילו פונקציונליות אני בצעמי לא מאמן בטן פשוט כי היא עובדת בכל תרגיל אחר אפשרי בצורה מספיקה ואני יכול לבצע את תרגילי משקל הגוף הקשים ביותר לבטן שכל השרלטנים שמלמדים "עיצוב הגוף" לא שמעו עליהם אפילו
בקלות בלי לעבוד עליה בצורה ישירה....
יש כמה שנונות את תירוץ שהבטן לא תגדל אם הן יעבדו עליה במספר רב של חזרות , אבל מה גם שהן לא חושבות הרבה , כי אסטטית שום דבר לא יקרה עם השריר הזה חוץ מלגדול\להתכווץ.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט