ציטוט:
פורסם במקור על ידי יiסי
אור תודה רבה על הפעם שעברה שענית לי על השאלות לפני כמה ימים וגם כן panic
עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שרציתי לדעת עליהם תשובות כמה שיותר חד משמעיות
הגינו הוא שומן מסביב לפיטמה? הוא פשוט מאוד הפיטמה עצמה מתנפחת כזה ואז לא רואים את הפיטמה כאילו? כאילו שהפיטמה נכנסת בפנים?
אומרים שהגיל שאחריו אפשר לעשות רק ניתוח הוא 17 . אם יש מישהו בגיל 17 עם אחוז שומן גבוה אין קשר לסיכוי החלמה שלו ע"י חיטוב?
זה לא מצביע על בעיה בריאותית מסויימת נכון? היה כתוב שמועמדים לניתוח אנשים שניסו דיאטה. עכשיו פה אמרתם שדיאטה לא עוזרת אז למה המנתחים כותבים לנסות דיאטה?
ניתוח עצמו: טווח מחירים? כאבים? נזק לגוף? סיכונים? יש פה מישהו שעשה את הניתוח עשה בגיל פחות מ18? היה אתרים שהיה כתוב בהם שלא ניתן לעשות את הניתוח לפני גיל 18..
קשר של גינו לאוננות? יש קשר?! זה מין שמועה כזאת שכן אולי אנשים מפגרים
תודה רבה לעונים
|
ג'ינו (קיצור של גניקומסטיה)
לא עובר בחיטוב!!! מה שיורד בחיטוב זה הצטברות השומן בחזה שיוצר אשליה של ג'ינו. ג'ינו זה רקמת שד ולכן אי אפשר להוריד את זה אלא באמצעות התערבות כירורגית, דהיינו ניתוח.
ג'ינו יכול להופיע בצורות שונות ומגוונות. לעיתים זה יכול להתבטא בצורת שד של ממש ולעיתים כפיטמה נפוחה.
זה לא מצביע על בעיות בריאותיות כלשהן. ממליצים על חיטוב על מנת לשלול את מה שאמרתי דנן (הצטברות שומן ולא רקדמת שד).
אומרים שגיל 17 הוא גיל שבו הגוף מסיים את ההתפתחות שלו מבחינה הורמונלית. זה לא כ"כ נכון מכיוון שיש אנשים שמסיימים להתפתח בגיל 15 ויש כאלה שאף בגיל 21. הממוצע הוא 17 ולכן גיל 17 הוא אומדן האם הג'ינו יעבור מעצמו או לא. הג'ינו יכול לעבור מעצמו מכיוון שהוא נגרם כתוצאה מעודף אסטרוגן ועוד ולכן עם הזמן הגוף יכול להשתגע עם ההורמונים וזה יחלוף.
לגבי הניתוח אני ממליץ לך לחפש על כך מידע באינטרנט. הניתוח הוא סביב ה10000 שקלים ולרוב אין סיבוכים והתוצאות טובות.
אין שום קשר בין אוננות לג'ינו.
מה שאני ממליץ לך זה לעשות בדיקת דם [הורמונלית] ולגשת איתה לאנדוקרינולוג [מתמחה בהורמונים] ואז לחשוב בכיוון של ניתוח או משהו בסיגנון.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!