צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-04-07, 14:47   #176
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

[quote=איתן הסוס]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie

עזוב גישה לVIP עכשיו, אני פשוט לא יכול לסבול את זה, שאיך שהחדר הופיע פתאום ליאו מביא מאמרים, וזידאן מביא דברים מהספר שלו ועוד כמה שאני לא אזכיר, אבל שבוע לפני כן היו מתעלמים מכל פוסט שנראה להם מיותר ולא נוח לענות, בעוד שאני עניתי על כל פוסט שאלה מושקעת.
פשוט מבאס אותי שכולם נהיו כאלה צבועים רק כדי להשיג גישה לVIP...

ולא, אני בניגוד לגולם לא רוצה שום גישה לVIP, כי אני לא רואה בזה כדבר פייר שיגרום לפורום להתפלג ל2....
שמע,אני בכלל לא ידעתי מזה הVIP הזה עד שאור פתח תפוסט והסביר מזה(להזכיר לך זה כבר אחי שפתחתי תפוסטים),לא מעניין אותי הVIP ואני גם לא כל כך בקטע של להתעמק בפיתוח גוף,אני מתאמן אוכל וזהו לא מתעסק בקקי יותר מדי וחוץ מזה אין לי ידע בכלל כדי להשתתף בדיונים שם,פתחתי תפוסטים כי קראתי איזה ספר והיה לי זמן פנוי אז אמרתי אני יעלה ממנו כמה קטעים מעניינים,לא יודע למה הייתי צריך להסביר לך את זה,אבל אתה יודע מה אני צבוע ואני רוצה גישה לVIP,אני שם *** ואני יעשה מה שבא לי אז אל תשחק לי אותה עכשיו יפה נפש,אתה מת להיכנס לVIP ואתה בנתיים כבר 30 עמודים חופר בתחת כמה שתרמת וכמה שעזרת,זה כולה פורום ואני לא לוקח את זה ברצינות זה לא כל כך מעניין אותי פשוט הייתי חייב להגיב,אז תתעסק בעניינים שלך ולך תעזור לאנשים לעבוד על ניפוח או משהו כזה.

זה מתחיל להזכיר תילדים בבית ספר,שיש טיול שנתי ואין להם כסף לצאת אז הם מתחילים להגיד כמה טיול שנתי זה חרא ומנסים לשכנע ילדים שלא יצאו..
והמבין יבין.
zidan מנותק   הגב עם ציטוט