ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הטענות היחידות שיש לי מופנות כלפי גיל, אני לא מכיר אותו בתור אחד שלא מוכן לעזור לזולת, מעשה שכזה לדעתי כן פוגע בשאר המשתמשים ולכן חבל לי.
|
ולי חבל שאתה מסתכל על ה'פגיעה בזולת' (לכאורה, כי זה מה שאתה חושב שיקרה), כשמן בעצמותינו וכדבר שגרם להחלטה הזאת. ומעבר לזה, מה שמניע את גיל?... אני מצטער אך זה מגוחך. תחשוב פעמיים אחי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
קראתי את התגובה שלך שוב אך אני עדיין חושב שמה שאתם עושים זה לא נכון.
|
אז אני אעזור לך להבין ואומר לך היכן המקומות שלא הצלחת להכנס לעובי הקורה.
אף משתמש לא יסתגר בVIP, זה מקום מצומצם שלא יתקרב למסת השאלות והדברים המעניינים שנמצאים בשאר הפורום. זה רק מקום שנוכל לשמור על הרמה הרצינית שאנו מחפשים, ללא הפרעות, כאשר הנוכחות כמובן שלא תשמר שם, אלא תפרוץ ותהפוך לקו מנחה בשאר הפורום.
דבר שני, ובפעם השנייה, -לא יחולק כסף לעשירים!-, אנו נמצא דרך, עם הזמן, לעשות את הצעד הזה פרודקטיבי ככל האפשר -לכל הגולשים-. אני מבקש ממך, תוציא מהראש את המחשבות (המודעות\לא מודעות) שיש כאן אפילו אדם אחד שאינו רוצה את טובת הכלל.
ודבר שלישי, אתה מתקשה לתת לנו צ'אנס, לבטוח בנו, ובמיוחד להבין שכרגע אנו בתהליך שעובדים עליו יום ולילה על מינת שהוא יהפוך לתוצר סופי שיניח את דעתם של כולם. אתה לא משתמש חדש, אתה לא ילד שמתקשה להבין, אתה אדם בוגר שמתבטא בצורה נאותה ואומר דברים עניניים... אך לצערי עדיין לא ירדת לעומק הדברים והבנת אותנו לחלוטין.
תן לזה צ'אנס.