צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-04-07, 11:43   #20
shahaflol
חבר פעיל

"" מה זה אמור להביע? לא מאמין? מה אתה רוצה?
ציטוט:
כן, מתח בסופיניציה יכול לפתח את הבייספס מצוין, כי זה תרגיל מורכב שמפעיל את הבייספס במפרק המרפק חזק, תעבוד בתוספת משקל בטווחי 6-12 , הבייספס יקבל עבודה חזקה! ויתפתח!
מה אתה חושב שבישביל לפתח את הבייספס צריך לתת לו 20 סטים עבודה מבודדת עם דמבלים?!
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא עובד על היד הקדמית כי היא עובדת מספיק חזק בתרגילי גב?
אשרי המאמין.
ציטוט:
לא אני לא סותר את עצמי, והתשובה לשאלה שלך היא כן
זה שאתה אומר שאין לך סתירה ואז עונה לי כן בלי הסבר, לא מראה לי שאין באמת סתירה, זה רק מראה שאתה לא יודע ליישב אותה.
ציטוט:
תסתכל על מה שאתה אומר! "למי שיש בייספס חלש אז בעבודה על הגב זה האגוניסט שלו כי הוא מתעייף ראשון"...אתה שומע את עצמך??!! אז כאילו בנאדם עם בייספס חלש לא מאמן את הגב, לא משנה מתח, בנט-אובר.. כל תרגיל שהוא מבצע לגב, הגב אצלו בכלל לא אגוניסט ועושה טובה שהוא עובד נכון? הבייספס זה האגוניסט שלו בכל התרגילים לגב הא? תרשה לי לענות לך ב- חחחחחחחחח'

בכל תרגיל בפלג גוף עליון אתה משתמש בזרועות! והזרועות יותר חלשות אצל כולם מהשרירים הגדולים בפלג גוף עליון שזה גב וחזה, אז מה, אז בכל התרגילים לפלג עליון הזרועות זה האגוניסט ראשי?! מספיק כבר לבלבל את המוח.
מה לעזאזל עובר עליך? בחיים לא אמרתי שהוא לא מאמן את הגב, אלא שהתרגיל הספציפי בו היד הקדמית מגיעה לכשל הרבה לפני הגב יהיה פחות יעיל לפיתוח הגב. "הזרועות יותר חלשות אצל כולם" תגיד, אין לך בסיס שאתה מדבר כאלה שטויות? אתה יודע מה זה כוח מוחלט? אתה יודע מה זו פרופורציה? אדם בעלפרופורציות טובות בין שרירי הגוף הוא לא אדם שהגלוטאוס שלו יוכל לפתח את אותו הכוח כמו הברכיאליס ( דוגמאות אחרות כדי שלא תתנפל עליי סתם מעצבים, טוב?!?)
אתה יודע מה זה פרופורציה? יחס. היחס בין הכוח המוחלט של שריר מסויים לבין שריר אחר בנושא הזה, זה לא מחייב שהיחס יהיה 1, שהם יהיו שווים. (אני עכשיו סתם זורק מספר, תירגע) אם יחס נורמלי בין הטרייספס לחזה הוא 1:3 לטובת החזה, אז זה אומר שהחזה חזק פי שלוש מהטרייספס. אם אצל אדם מסויים הפרופורציה היא 1:4 רק לטובת החזה, אז כשהוא יעשה לחיצת חזה רוב הסיכויים שיגיע לכשל בטרייספס. למה? לא כי הטריי חלש יותר באופן כללי, אלא כי הוא חלש מדי ביחס לפרופורציה הנורמלית שמתקיימת בין הטריי לחזה.

מכאן שדי "בילבלת את המוח" - או שלא הבנת אותי והתבלבלת, או שאתה פשוט לא יודע את זה.

לשטויות שאמרת בסוף - אם אתה לא יודע איזה שריר אצלך הגיע לכשל כשאתה עושה לחיצת חזה, מצבך עגום ביותר. אני צריך "לראות נסתרות" כדי לדעת איזה שריר הגיע לכשל אצלי קודם? על זה אני אפילו לא אגיב.
הדוגמא ד"א עם הלחיצת חזה קרתה לי רק בין החזה לכתף קדמית, לא שזה משנה הרבה בוויכוח.
יש לי שאלה אליך, למה אתה מחשיב מתח כתרגיל לגב, ולא כתרגיל ליד קדמית גם? אל תגיד לי שאתה כן מחשיב אותו לתרגיל ליד קדמית, הרי אני בטוח שאם שואלים אותך אלו תרגילים אתה עושה ליד קדמית אתה לא אומר מתח, בנט אובר רואז, מסור וכפיפת מרפקים כנגד מוט אולימפי.
סיקס פאק, לא אמרתי שמתח לא עובד טוב על היד קדמית, אמרתי שעבודה מבודדת על השריר הזה עדיפה ( לפחות כשניסיתי את זה על עצמי, היה טוב יותר - זה בשביל רן שלא יתעצבן).

רן, יש דרך לדבר, אתה לא מסכים איתי? אין בעיה. אתה חושב שאני אידיוט? גם אין בעיה, אבל יש דרך לעשות ולהגיד הכל.
אני לא ממציא שום דבר חדש, מה כבר אמרתי שכל כך עיצבן?
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט