צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-04-07, 11:15   #18
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
רן, אתה כרגע באמת מדבר קצת שטויות
צר לי אני לא, אתה זה שמדבר שטויות.

ציטוט:
אצלי לדוגמא, שרירי היד הקדמית לא מגיעים לכשל במתח, ואני מפסיק בגלל הגב

ציטוט:
אתה באמת חושב במתח יתפתח את הבייספס בדיוק כמו תרגיל מבודדות כמו כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבלים? חבר אתה טועה.
לא, אני לא טועה, אתה טועה.
כן, מתח בסופיניציה יכול לפתח את הבייספס מצוין, כי זה תרגיל מורכב שמפעיל את הבייספס במפרק המרפק חזק, תעבוד בתוספת משקל בטווחי 6-12 , הבייספס יקבל עבודה חזקה! ויתפתח!
מה אתה חושב שבישביל לפתח את הבייספס צריך לתת לו 20 סטים עבודה מבודדת עם דמבלים?!

ציטוט:
אתה סותר את עצמך. מצד אחד, עוברים לעבודה מבודדת אחרי העבודה המורכבת כדי לא לפגוע בכח לעבודה המורכבת. מצד שני, אדם עם לטיסימוס ממש חזק ובייספס חלש עדיין יעבוד בעיקר על הללטיסימוס במתח? זאת למרות שהבייספס הגיע לכשל בעוד שהלטיסימוס עדיין יכול מול ההתנגדות הזו לעשות עוד 6-7 חזרות?
לא אני לא סותר את עצמי, והתשובה לשאלה שלך היא כן.

ציטוט:
תקרא את מה שאתה רושם. אז למה זה משנה כל כך לעבור לעבודה מבודדת לאחר עבודה מורכבת, אם בייספס חלש לא פוגע בעבודה של לטיסימוס חזק במתח? מה זה משנה אם זה פוגע "בכח לעבודה המורכבת"? הרי הלטיסימוס יתפתח בדיוק באותה מידה, לפי הטענה שלך.
תגיד לי? מה יש לך עם המילה "בייספס חלש" כל מילה שניה שלך בייספס חלש בייספס חלש, אתה התחרפנת לגמרי.
בייספס זה שריר קטן וחלש בהרבה משרירים אחרים...אין לזה שום משמעות שאומרת שזה אגוניסט בעבודה על הגב, והגב אגוניסט משני!
תסתכל על מה שאתה אומר! "למי שיש בייספס חלש אז בעבודה על הגב זה האגוניסט שלו כי הוא מתעייף ראשון"...אתה שומע את עצמך??!! אז כאילו בנאדם עם בייספס חלש לא מאמן את הגב, לא משנה מתח, בנט-אובר.. כל תרגיל שהוא מבצע לגב, הגב אצלו בכלל לא אגוניסט ועושה טובה שהוא עובד נכון? הבייספס זה האגוניסט שלו בכל התרגילים לגב הא? תרשה לי לענות לך ב- חחחחחחחחח'

בכל תרגיל בפלג גוף עליון אתה משתמש בזרועות! והזרועות יותר חלשות אצל כולם מהשרירים הגדולים בפלג גוף עליון שזה גב וחזה, אז מה, אז בכל התרגילים לפלג עליון הזרועות זה האגוניסט ראשי?! מספיק כבר לבלבל את המוח.

ציטוט:
יש שיטה שגם אותה אני חושב מלמדים בווינגייט,שבמידה ומגיעים לכשל ביד אחורית בלחיצת חזה לפני שהחזה מגיע, עושים לפני הלחיצה תרגיל מבודד לחזה על מנת שהלחיצה תהיה יותר יעילה. למה, אם לפי מה שאתה אומר, זה ממש לא חשוב?
OMG

השאלה הזאת זה כבר הקש האחרון מבחינתי במתקפת הקשקושים שהפצצת פה, אין לי כוונה להמשיך להגיב פה, אני מצטער אני מרגיש שהוויכח הזה עקר ואני מדבר כמו לילד אטום תסלח לי.

מזה שמגיעים לכשל ביד האחורית לפני החזה בלחיצת מזה?? מזה??? מזה????
מאיפה אתה לעזעזל יודע שהיד האחורית הגיע לכשל לפני החזה? אתה בכלל לא יודע מזה כשל לפי מה שאתה מדבר!
מה, היית במעבדה וחיברת אלקטרודות לשרירים בגוף שגילו לך שהיד האחורית התעייפה לך ולא יכלת להמשיך ללחוץ חזה?
אתה יודע מזה לחיצת חזה בכלל? איזה שרירים משתתפים, יש לך את הטרייספס את המשור הקידמי (סראטוס אנטריור) יש לך את הכתף הקידמית(אנטריור דלטויד), יש לך מייצבים בטן, גב, חגורת כתפיים,
אנטגוניסטים , מה אין לך בתרגיל הזה??? ,, אבל לא, אתה רואה נסתרות, "אתה יודע שהטרייספס אצלך התעיפה ראשון מככככלללל השרירים שמשתתפים ובגלל זה הגעת לכשל ואתה לא יכול להמשיך ובגלל זה הטרייספס הוא אגוניסט במקרה הזה ולא החזה"

חביבי, אתה ממש אבל ממש לוקה לוקה ואני אגיד לך שוב פעם לוקה באופן חמור בחומר!

שיהיה לך בהצלחה במתח.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט