צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-04-07, 23:46   #4
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אני חושב שכל הצרי עין שרשמו שזה טפשי גם אחרי ההודעה שלי זה בגלל שאין להם מה להציע.
זה הזמן גם להתחיל ללמוד ולהשכיל ולא רק לפתוח דיונים בפורום כללי על משחקי מחשב ובחורות.
מי שבאמת ירצה להיות בפנים יגיע. תלוי בו.
ומה אתה אומר על מה שאמרתי?
חצי מהפורום הפך להיות צבוע ומגעיל.
כשלא ידעו מה צריך כדי להכנס לVIP, כולם ניסו להשיג מוניטין והתחיל פה סחר מסריח של מוניטין רק כדי להגיע לאיזה חדר בפורום.
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=18764

איך שכולם הבינו שצריך לתרום לפורום הם פתאום התחילו ליזום ולפתוח פוסטים בפורום אימונים, שברור לכולם שלא אכפת להם מהרמה של הפורום, אלא אכפת להם שתהייה להם גישה לVIP...
עכשיו אני אתן לך את השמות של האנשים שאני הייתי שם בפורום הזה כי הם תורמים עוד ממזמן והם לא צבועים מגעילים: בולט,דניאל ברק, טקימה, איגור,אנטון,פניק, רןZ, משה ובתכלס גם לליאו הגיע, פשוט הגעיל אותי החנפנות המגעילה בפוסטים שהוא פתח....
כל אלה באמת היו פעילים ועזרו למלא אנשים, וגם על הדרך לימדו אותי מלא...אנשים טובים אחד אחד אין לי מילים.

וכן, בדרך אני חושב שמגיעה גם לי הגישה,אני תרגמתי מאמר למתח ביד אחת רק כי מישהו לא הבין את התרגום. ישבתי מעל ל3 שעות כדי לתרגם לו את זה למרות שהיה ברור לי שהוא יעבוד על זה שבוע וימאס לו, אבל חוץ ממנו עוד אנשים קראו את זה וזה עזר להם.

http://www.atraf-f.net/or/showthread...179#post241179
מה עם הפוסט הזה? אני ישבתי השקעתי בשביל זה, אפילו נעוץ לא שמו לי, ולמה עשיתי את זה? בשביל אחרים, כדי שלא ישאלו שאלות מיותרות וכדי שהידע שלהם יורחב.

אתם יודעים כמה אנשים יש לי במסנג'ר מהפורום שהוספתי רק כדי לעזור להם ועד היום הם שואלים אותי טיפים? מי יודע אם הם היו ממשיכים בכלל להתאמן אם לא הייתי עוזר... אני עבדתי קשה בשביל אחרים יותר מבשביל עצמי, יושב בונה להם תפריטים ותוכניות והשקעתי מלא זמן ושברתי את הראש.

אני לא אומר את כל זה עכשיו כדי לקבל את הגישה, ואני בכלל לא רוצה את הגישה, לא רוצה להיות מעל מישהו בפורום הזה, אתם יודעים רק לדבר... מנסים ליצור שם של "ישראלבודי היא מפחה אחת", ומה שאתם בעצם עושים זה מפלגים אותה למשתמש סוג א' ומשתמש סוג ב'?

בקיצור חפרתי, אבל היה לי יותר מידיי לרשום.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט