צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-04-07, 21:35   #131
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי keen12
קראתי עד עמוד 10 ודי התייאשתי..
בכל מקרה זו תהיה טעות להגיד שאין כפייה והסתה דתית..
אותי למשל, כשהייתי בן 15 בא אלי מישהו באמצע הרחוב והתחיל להרצות לי על זה שהוא היה בכל הארצות ובכל המקומות כבר, והוא לא מצא את השלמות ואת עצמו באף מקום אחר חוץ מהדת, ושהוא התנסה כבר בהכל ובלע בלע בלע, ושצריך לברך לפני שאוכלים ובלע בלע בלע, ושהכי חשוב זה לא להסתכל על בנות בגיל הזה ולא לשפוך זרע לבטלה חחחחחחחחחח.. בקיצר זיין תשכל..
והוא מה שנקרא מחזיר בתשובה, ומסתובבים לא מעט כאלה.. "שליחים" של הדת...
מקרה יותר עצוב?
מישהו שאני מכיר הגיע לבית כנסת ביום שישי בערב, שעושים שם מין פגישה כזו עם הרב, כאילו לומדים תורה כזה אבל באווירה של צחוקים ואווירה רגועה,(לא צחוקים על התורה, צחוקים מסביב), בקיצר הרב שטף לו תמוח חזק והחזיר אותו בתשובה, אותו המישהו שיכנע חבר שלי אחד להגיע לפגישה וגם הוא.. שטפו לו תמוח והוא חזר בתשובה, החבר הזה שלי בא אלי ביציאה אתמול:"עומר, רוצה לבוא היום בערב לבית כנסת דקר?, רק תבוא, תשמע מה יש לרב להגיד, אתה לא תשתעמם יש שם פול צחוקים". סירבתי לו בעדינות והוא לא וויתר:"אתה חייב לבוא לפחות לפגוש את יוסי, אתה לא מבין איזה מצחיק הוא.."
בקיצר, זה היה נסיון לגרום לי להגיע לשם, ברגע שהייתי מגיע מין הסתם היו מתחילים לזיין ולשטוף לי תשכל ברמות מטורפות, לא שזה היה משפיע עלי..
אני אישית לא מאמין באלוהים, ואני בא ממשפחה מאוד דתיה.. וזה די מעצבן שמסתובבים מחבתים(מחזירים בתשובה) בכל מקום ומזיינים תשכל..
זה לא כפייה דתית , אם זה כפייה דתית יש פי 10 כפיה חילונית בארץ.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט