צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-04-07, 20:54   #1
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
ורק שתידעו אני לא דתי ולא חרדי

פשוט כמו שליאו אמר הממסד השמאלני הקיצוני שמורכב

מהתישקורת =תיקשורת (80 אחוז ממנה)

בתי המשפט ובגץ
משרד החינוך

וכל התנועות ה"זכויות אדם למינהן" שרובם נגד הדת סתם משמצים וגורמים לכך שתגידו שאנחנו חיים בכפיה דתית אבל זה לא נכון
לא קשור שמאלאנים או לא שמאלאנים , יש גם דתיים שמאלאנים אתה מושפע יותר מידי מJTF

קשור זה שפשוט כל מי ששונא דתיים הוא הרוב , ועושים סרטים רומנטיים על בחורות ש"יוצאות מהמשפחה החרדית החשוכה לאיזה בחור טוב חילוני ( אני בחור טוב חילוני , בואי אלי יכוסית)" מלא פעמים בטלוויזיה , ואומרים שדתיים עושים מלא ילדים ולא עובדים ומתפרנסים רק ממתן תג " כשרות " וישיבות שחלקית נכון כי לדעתי מלא אנשים מנצלים את זה.
אבל שוב במקרה של כל הסיפורים (שאגב משהו בסגנון מלמדים אותנו בבית ספר , והעלתי את הנקודה שאני יסביר עכשיו וכולם השתכנעו והבינו את העסק המפגר בסיפור לי ויכוח)
שבעולם האמיתי , יש אותו אחוז של אנשים טובים דתיים או חילוניים כי אחוז חוזרי השאלה\תשובה קטן והעניין פה הוא *רק* מוצא , וההשואה היא רק אורח החיים.
בחור חילוני כמו שיש מלא בל אביב היה "מאחורי הקלעים" זורק אותה לעזאזל ובוגד בה על ימין ועל שמאל והקצינו כל צד ללבן ושחור.

קיצר עזבו בואו נחזור לנושא , לדעתי צריך להעיף את כל הליברלים מירושליים בכוח לתל אביב ולהעיף את כל הדתיים לירושליים , וככה יהיה שקט. קבוצות שונות לא מסתדרות כנראה... אנשים קטנים וטיפשים

נ.ב
כל מי שאומר שתהייה מלחמת עולם שלישית , טוב נו תהייה זה לא קשור לדת , יש ביליון מוסלמים בעולם שלרגע אחד לא נהיו "מתונים" וגם אלה המתונים מתקצנים מדי פעם ובמקרה הטבו הם פשוט מרתבים כמו ג'וקים , איך אתם חושבים שיפתרו את העסק?

כמה אנשים יגידו ש"הם כולם יעזבו את הדת כי זה הקדמה ודת רק עושה מלחמות (מה שגם הטיעון הכי מפגר של הצד הזה שאני לא יכנס אליו עוד פעם)
והיפכו לאתאיסטים טובים...
טוב זה עדיין משאיר לנו בערך כמה מאות שנים שהאיסלאם הקיצוני יוכל להתרבות וזה לא קורה בבת אחת אז סביר להניח שגם עם ה"נשורת" הזאת עדיין יש בעייה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
כל הכבוד כמו שצריך, על זה אני מדבר..

כמו שהם זרקו אבנים.. מה זה אומר..? זה טמון בהם, הם מוציאים את זה החוצה וקופים על אחרים..

וזה לא מקרה שקורה פעם לאלף, על הזמן מרגישים את הכפייה הדתית, בכל מקום...

אני לא יכול לפתוח בסטה ולמקור חמץ בפסח, זה לא חוקי, אזמה אם יש מקומות של רוסים וחו'..

עדיין זו כפייה..
מוכרים חמץ בפסח חופשי בתל אביב והאזור הזה, אתה מוזמן לבוא , אה וגם בירושליים יש כמה מקומות שמוכרים חמץ בעיקר בשכונות חילוניות.

גם המתחנגלים כופים את עצמם על אנשים בחסות החוק הישראלי , אני לא רואה שאתה מתלונן על זה?

קיצר הפתרון היחיד זה הפרדה תחת חוקה.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט