צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-04-07, 17:05   #7
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the_juggernaut
כן מן הסתם אני מכיר הורים...אבל שווה לנסות ולהגיד להם שזה סתם מיתוס ואין לזה שום בסיס מדעי...
מחשבה של הורים היא שאתה ילד קטן (במיוחד בגיל 14.5) ואין לך ידע בחיים והמיתוסים האלה זה הידע שלהם שהם שמעו מפה ומשם ואי אפשר לשנות את זה אלא אם זה יהיה משהו רשום שחור על גבי לבן.
מה שכן למה להם להאמין לאיזה מאמר של פרופסור גם אני יכול לפתוח עכשיו אתר להגיד שאני פרופסור X Y Z ולרשום מאמר שמוציא את האבקות חלבון לטובה , והם יאמינו? , זה טיפשות.
הייתי אומר לאמא שלי שמעי אמא את לא רוצה לקנות אל תקני אני אלך אני יעבוד בסופי שבוע אני אדפוק קצת תלימודים בדרך בשביל לקנות לי כל חודשיים אבקת חלבון , את רוצה תעזרי לי בזה את לא רוצה אני אשיג את הכסף ואקנה לבד.
אני אישית אמא שלי שנאה שעבדתי בתקופת בית ספר ותמיד אמרה לי להפסיק לא עבדתי כמובן בשביל אבקת חלבון ועבדתי רק בסופי שבוע אבל אם הייתי אומר את הדבר הנ"ל ישר היו קונים לי חחח בכל מקרה צריך לחשוב על מיניפולציות על ההורים שהכי עובדים בשבילך איך שאתה מכיר את ההורים שלך.
מה שכן אני יודע שהרבה מיקרים עבדו פשוט תן להורים שלך להתקשר לגיל מנהל החנות ולדבר איתו אין לך מה להפסיד הוא יסביר להם הכל וזהו.
מה שכן אתה יכול לומר להם שעל כל האבקות יש רישיון של משרד הבריאות גם הישראלי וגם האמריקאי ורשום את זה בעברית שחור על גבי לבן על האבקות חלבון שילכו לחנות ויראו...

אין לי עוד רעיונות לומר לך...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט