ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
פשששששש לא ציפיתי לתגובה כזו ממך...
אתה אומר עם הזמן אתה כבר לא מסתקל על כלום, כשאתה משקיע אז עד הסוף אה 
|
שמע כשאתה עושה חיטוב לסירוגין יעני מסה מסה מסה ואז בא הקיץ פתאום אתה מתחיל להריח את האירובי ושאר הירקות שיש בחיטוב למשך חודשיים שלושה אז זה עוד כל החרא הזה שפירסמו פה למעלה עושה לך את זה.
כשאתה נמצא בחיטוב ממש ממש הרבה זמן אתה לומד להכיר את הגוף שלך כי בתאחלס חיטוב זו תורה שלמה ומסה זה מסה יאללה עוגיה שם עוגיה פה גם ככה אני אוכל כמו חזיר אז זה לא יזיק .
בחיטוב אתה לומד עם הזמן למה אתה רגיש ואתה לומד ממש להעריך אימוני אירובי ואתה אומר מה אני יאכל את זה עכשיו אחרי השבוע אירובי שדפקתי כל יום כמו זיין 40 דקות וכל הסבל שאכלתי כמו סומלי
במשך כל השבוע לבוא ולדפוק איזה משהו מסריח כזה? זה לא שווה את זה מה שכן יש ארוחות/ימים של צ'יט מוגדרים מראש ששם אתה מתנפק (אני הולך עד הסוף פעם בשבועיים יום שלם של צ'יט אני לא מאמין בארוחה אחת למה ארוחה אחת בצהריים
תוקעת אותי אחרי זה לכל היום ככה שאני קורא לזה יום שלם).
בכל מקרה לכל אחד יש משברים בתקופות שלו אני גם היו ימים שהגוף שלי זעק לסוכר פשוט בכה אז שבוע אחרי זה קיבל פיצוי אבל בתאחלס היו תקופות שממש איזה 3-4 חודש שהייתי מתאמן עד הסוף על הגרם על השבריר
העמסות לא הייתי עושה בכלל הייתי פשוט ממשיך עם התפריט למשך כל הזמן כרגיל והיו תוצאות ממש יפות וגם כשעשיתי פעם ב10-14 יום צ'יט לא קרה לי שום דבר מבחינת קצב התקדמות אבל עם הזמן אתה לומד מה המגבלות שלך ואוכל
כזה או אחר כבר לא מושך אותך כי אם הרבה זמן אמרת ל-א לאוכל מסויים זה אוטומטית כבר אצלך בראש ואתה לומד פשוט לא לאהוב אותו כמה שזה נשמע דפוק .
בכל מקרה יש לי ככה 3 פעמים בשנה שאני מרשה לעצמי במשך תקופה מסויימת (הפעם האחרונה הייתה עכשיו והיא הייתה ממש ארוכה שבועיים וחצי ) שאכלתי מה שרציתי כמה שרציתי איך שרציתי זו הייתה מין הפסקה לסידור חילוף חומרים ,
הורמונים ושאר הזבל אז עליתי במשקל חפיף הכל יורד בסופו של דבר :P אז יש ויש כל בן אדם לוקח את זה בצורה אחרת , בן אדם שהיה במסה הרבה זמן ואכל מה שרצה ועיגל פינות בשבילו זה שוק והוא עדיין נמשך לדברים הללו...
וניגרי יאללה כולם סקרנים פתאום ניגרי בא ביציאה :
"אני הולך להתפרק על 10 דנונה 0% יאמי יאמי בכל מיני טעמים אפילו "
חחחח סתם ניגרי יאללה מה אתה מרביץ כולם מסוקרנים...