צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-04-07, 00:30   #6
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
קילו בשבוע עם נוזלים יכול להיות הגיוני כמו שאמרתי שבועיים ראשוניים אין יחס להורדה כי זה מים וחרא שהגוף מפריש , יש אנשים שאפילו חודש ראשון לא ממש שמים לב כי זה בום אחד גדול תשאל את החבר'ה הגדולים פה שמתחרים היו להם מספרים מטורפים של 7-8 קילו בחודש הראשון ש50% לפחות מהמספרים האלה זה נוזלים בלבד.
תתחיל לקחת בפרופורציה של ירידה רק אחרי השבוע ה2 ואל תאכל לי גבינות של 22% שומן בחיטוב ואל תתחיל מ250 גרם פחמימה חחח זה הרבה מידי לטעמי .
אם אין לך איזה בעיה בבלוטת תריס או חילוף חומרים מהיר או בעיה כזו או אחרת אין סיבה להשתגע
חיטוב התחלתי על 2000 קלוריות יספיק לך ואז תתחיל לרדת אם לא אחרי חודש אחרי שבועיים - שלוש.
הבעיה שלך שאין לך סבלנות אתה רוצה שבאנג וגמרנו
בחיטוב זה לא הולך ככה אתה צריך להתכונן נפשית ולא להביא לך מגבלה של זמן אלא להביא למספרים להגביל אותך ולמראה...
שיהיה בהצלחה.
נשמע קצת מידי , לא בא לי לרדת בהיקפים , אני עדיין יעשה שבוע על 2500 , אני אחד שעובד בווליום גבוהה גם ככה ובחיטוב יש עוד ווליום ואירובי... ואני אוכל בסביבת ה3500 בלי לשמור על תפריט או יותר(אין לי בעייה לפעמים לקחת פחית של שיבות שועל 500 גרם ולסיים אותה בלי להרגיש שבע ולאכול עוד אחרי זה)
אחרי זה אני יעבור ל2000 אם לא תהייה ירידה של קילו בשבוע.

נ.ב
בקשר לסבלנות אין קשר , כי אני עושה ABCDE והיה לי עם זה תוצאות מעולות שלא היה לי בשום שלב בהיסטוריית אימונים.
אני לא מתכוון לרדת לאיזה 6 % בשבועיים , אלא לרדת לפחות ב2% גם לא הכי נקי בעולם ואז להביא אותה במאסה ואימונים מסוג אחר(אני לא מתכוון להסביר עכשיו כי מאוחר)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט