אוקיי
עד ליפניי שנתיים וחצי שקלתי 110 קילו בשיא
הייתי ילד ונער שמן והכי גרוע שזה לא הפריע לי כולם אהבו אותי וקיבלו אותי ככה אם זה חברים,בנות מישפחה הכל מהכל וחוץ מבעיות של כל שמן עם עצמו לא היו לי שום בעיות חברתיות כאלה ואחרות וכולם תמיד הקרינו אהבה
היה תמיד את הבנות שהיו זורקות "וואיי אם תרזה קצת אתה תיהיה פיצוץ" והאמת? עד גיל 17 שמתי על זה זין..הייתי דיי משוגע בתקופות האלה חח ראפר עם בגדים גדולים מבט מאיים תמיד עם חבר'ה מרגיש מלך העולם
אבל וואלה גודלים מבינים שהכל טוב ויפה אבל זהו אי אפשר להמשיך לחיות בצורה כזאת,לקחתי את עצמיי בידיים והתחתי בדיאטה..בהתחלה כולם פירגנו עם חיוך אבל היו בטוחים שעוד שבוע בדיוק אני יחזור ללאפות וארוחות השחיטות. אבל לא זה היה משהו אחר,אני לא מאלה שכל שני וחמישי התחילו דיאטות פשוט פעם אחת וזאת הייתה הפעם שאני כניראה לא ישכח לעולם..הורדתי בחצי שנה של המון אימוני אירובי ותזונה דלת קלוריות כימאת חצי מהמישקל שלי..הגעתי ל50 ומשו קילו אחרי משהו כמו 8 חודשים..זה היה שינוי ענקי אנשים השתגעו מזה והכל..ממש השתנו לי החיים מקצה לקצה
וככה הייתי מאוד רזה והיה לי טוב עם זה שום איזכור לשרירים לא היה בראשי..
בין לבין קיבלתי גם תגובות כמו "וואלה מה הרזת ככה? היית סוס חבל לא התאמנת!" ועוד..הגיעה עונת הקיץ וחוץ משלד נחמד לא היה הרבה ליראות עליי..ושם בין כל הערות התחלתי להזיז קצת את העיניינים..ממישקולות חמש קילו וכל מיניי תרגילים הזויים התחלתי להתפתח בנושא..אבל עדיין תזונה מאוד לקויה אכלתי ביצה ואיזה יוגורט אחרי אימון מפרח וחשבתי שזה בסדר..אבל לאט לאט גיליתי שלעולם האינטרנט יש המון מה לתת לי בנושא וככה שנה בערך עברתי מי מאמר למאמר לא התאמנתי כולכך ברצינות אבל עם הזמן והידע והאהבה לנושא ניכנסתי לזה קצת יותר ברצינות והופ גם הגיעו תוצאות וחזה יצא,והידיים התחילו ליפגוש את קצבות החולצה והמון מחמאות מבנות ופירגון מחבר'ה על העיניין..וזהו מאז אני מאוד מאוד אוהב וחיי את הנושא חיי בריאות וספורט,חשוב לי להדגיש שאני באמת לא מחשיב את עצמי באדיבילדר אפילו שכן אני מפתח גוף אבל לא בכיוון של תחריות,אבל האהבה בלב מאוד גדולה לנושא ומרתק אותי שאני רק מחכה כל יום לחזור ולהתעדכן בפורומים וכו'..אני אומר כמו שלא כל מי שמשחק קצת כדורגל בשכונה והולך למישחקים הוא שחקן כך גם אני..אומנם משקיע מאוד בנושא וגם בתוספים בתזונה והכל אבל המטרה היא בריאות והנאה ובטח שבטח לישאוף לכמה שיותר בישביל הגוף..אבל אין בי שום רצון להיות באדיבילדר מיקצועי but
אני מאוד מעריך את אלה שניכנסים לזה מעבר ומשקיעים המון מעצמם
שורה תחתונה בודיבילדינג זה הספורט האהוב עליי וזה כניראה יהיה איתי כל חיי
רשמתי לא מעט,אבל תאמינו לי שקיצצתי בהמון מילים וזה נושא מאוד גדול ומורכב בחיים שלי
סופ"ש אלוף לכולם!
|