אשכול: Photo
צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-04-07, 17:07   #43
hell
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלhell

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
אתה לא הבנת את הכוונה שלי.

אני לא באתי לעודד את התופעה, אבל אני לא יכול להגדיר סטנדרט של מראה מסוים שלפיהו אנשים יעלו תמונות. גם אם הייתי מגדיר סטנדרט כזה, זה לא היה משנה כלום, כי מגיעים לפה כל יום גולשים חדשים שתהיה בטוח שהם לא קראו, לא קוראים וגם לא יקראו את ההערה שלך בתחילת האשכול והערות דומות באשכולות אחרים, ולכן התופעה בחיים לא תעלם. אבל אם אתם תמנעו מלהגיב, אז אשכולות עם 0 תגובות ידחפו לתחתית העמוד ע"י אשכולות אחרים (מה גם שחוסר התגובות מרמז משהו לפותח האשכול). כל עוד אתם ממשיכים להגיב, האשכול ישאר יותר זמן בראש העמוד.

אז נכון, בתור מפקח אני אמור לשמור על רמה גבוהה בפורום, וזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות ע"י כך שלא יהיו כאן מגה-שרשורים של 4-5 עמודים כשבראש העמוד עומדות תמונות של מישהו שלא מתאמן. זה לא נראה לך קצת אבסורד?

חוסר תגובות לאשכול כזה יגרום לו להיות בתחתית העמוד (או אפילו ידחפו אותו לעמוד שני) כך שבסופו של דבר, בראש העמוד יעמדו אשכולות "איכותיים" יותר, וברגע שמישהו ירצה לפרסם תמונות והוא יעיף מבט מי פרסם פה תמונות לפניו, הוא יקלוט בדיוק מה הולך פה, הוא ידע מראש שסביר להניח שהוא לא יקבל תגובות ולכן זאת הדרך היחידה (שהיא הכי מוסרית) למגר את התופעה.
אני מסכים איתך לגבי חוסר התגובה לתמונות מהסוג הנ"ל, אך כפי שבודאי אתה שם לב, אנשים מנסים לצבור כמה שיותר הודעות ויגיבו לכל שטות שמפרסמים כאן.
בכל מקרה, אני לא אגיב יותר לתמונות כמו הנ"ל.
תודה ויום טוב.
hell מנותק