צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-04-07, 01:16   #3
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
תראה וואלה אולי באמת יש מצב שחבר שלך עשה גיבוש עבר והתקבל ליחידה(עוקץ).בלי קומבינות גם זה קורה לפעמים ביחידה הזאת..:):):):) הכל יכול להיות..
לגבי החבר שנפל מחובלים לאגוז זה כבר קצת יותר חשוד כי זה או קומבינות או פוקס.או לא יודע מה..ליפני כמה זמן זה היה?אולי זה יצע משהו כמו "חוק" חדש בצבא שמי שנופל מחובלים יכול להתקבל גם לאגוז...בכל מקרה זה חדש לי..אולי החברים שלך מחרטטים...יש לי חבר שהתגייס איתי הוא עכשיו ביכלל יצע מקרבי והוא תומך לחימה..וואלה הוא חרטטן חחח מספר לחברים שלנו שלמדו איתנו במקיף...שהוא לוחם,כל יום בעזה מפיל מחבלים...והם תמימים כמוך מאמינים לו.:cry_1:
אני זוכר עוד ליפני שאני התגייסתי איזה אחד אצלנו בחדר כושר לא רצה צבא.התגייס בכוח לתפקיד ג"בניק.אם פרופיל נמוך.כל יום בבית וזה....בקיצר יום אחד הוא החליט שנימעס לו הקרקס הזה החליט שהוא רוצה לצעת לגמרה מהצבא..כי ג"וב זה בית זונות.אלך שם לאיזה אחד דיבר איתו אמר לו שמע אני רוצה לצעת תוציא אותי לא אכפת לי מה...ואז ההוא אמר שמע למה לך לצעת(הבחור כזה סוסון ספורטאי) אמר לו שמע בוא אני יתן לך 669 בלי גיבוש בלי כלום.אלייי,אני מכניס אותך.הכניס אותו ליחידה...וזה גם חבר אחי...שזה מה שהוא סיפר לי ולעוד כמה...לך תידע אם לאמין לזה או לא....?? לפי דעתי חרטה רצח..(יש לך יותר מידי חברים וכן 2 זה יותר מידי,לכאלה שקיבלו את מה שהם רוצים ועוד במיקרים האלה, שאתה מספר שהם קיבלו כך וכך ורק טוב להם)
דיזל תגיד לכל היחידות הממש בחירות צריכים קומבינות?

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט