צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-04-07, 15:19   #12
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
איירון מן, יש אנשים שיש להם גנטיקה כ"כ טובה שזה אפילו מרגיז...יש לי חבר שהוא כ"כ לא מבין באימונים ותזונה אין לו מושג מזה אבקת חלבון הוא חושב שזה רעל עכברים, הוא מתאמן 3 פעמים בשבוע ולא החליף תוכנית, תרגילים וסדר כבר שנתיים, והוא חושב שהרבה חזרות עובד על החיטוב ושיש דבר כזה בטן תחתונה וגם מתחיל להסביר לי איך יכול להיות כל דבר...והאבסורד הוא שאני מתאמן הרבה יותר חזק ממנו עם הרבה יותר ידע כולל מקורס מדריכי חדר כושר של מכללת וינגייט, ועם תזונה נכונה...ושאני עומד לידו אני נראה כמו איטרייה של נודלס לאומתו...ואין מה לעשות בעיניין....יש לו סופר גנטיקה עוד לפני שהתחיל להתאמן היה לו מבנה גוף מאוד שרירי אתלטי וחטוב וכשהוא התחיל להתאמן הגוף שלו לא יודע מזה שומן הוא רק גודל בריקמות השריר והורידים שלו מעידים על כך...ולא משנה כמה הוא מאונן בחדר כושר ללא ידיעה מה הוא עושה הוא רק גודל וגודל.
בקיצור המסקנה ממני אליך מכל הסיפור שלי הוא, שאתה לא חייב הרבה הבנה בכלום בפיתוח גוף,
במידה ובורכת בגנטיקה כ"כ טובה, אתה יכול בשקט לאונן בחדר כושר בעוד אחרים יקיאו דם ואתה תגדל בצורה מדהימה.
נכון, מה שמפליא, שיש הרבה אנשים שהם סוסים ואין להם ידע ביכלל, ויש הרבה אנשים חכמים שיודעים לדבר כמו פרופסורים ומבינים בכל הקשור לתזונה ואימונים אבל נראים כמו מקל כביסה..

באימונים יש הרבה מעבר לידע, זה שאתה יודע מה לאכול כמה לאכול ומה תזונה עושה לגוף, זה לא אומר שאתה יודע "לתקשר" עם המשקולות, הביצוע התכני שלך יכול להיות לקוי למרות שאתה יודע בדיוק איך התרגיל אמור להתבצע ולמה הוא טוב, יש מצב שאתה עדיין תפשל ותבצע אותו חרא..

יש עוד עניין, אני שם לב על עצמי באימונים, כשאני מאמן שריר, אני יכול להתרכז בו, וכך אני בעצם מוציא את המירב ממנו ויש לי אחלה אימון, אני לא יודע אם יש את זה גם לכם אולי זה רק אני.. בכל אופן יש פה הרבה פסיכולוגיה ויש אנשים שביכלל לא צריכים להתאמן כי אין להם את זה...

האימונים הם הקטע החזק אצלי אני הרבה יותר מוצלח בלהרים משקולת ולהרגיש את השרירים עובדים מאשר להבין איזה מאמר מסובך על תזונה..

אני מכיר איזה בחור שהוא חכם ויודע ממש הרבה, הרבה יותר ממני זה בטוח, אבל העצימות של האימונים שלו אף פעם לא תגיע לעצימות של האימונים שלי מכיון שהוא פשוט לא יודע איך לגעת/לגשת למשקולות פשוט אין לו את זה...

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט