צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-04-07, 14:53   #8
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
שאלה מעולה אלון.
סימנתי מטרה והיא התחרות של 2008, כשהשאיפה היא לקחת את הקטגוריה שלי.
בגלל שאני לא מרגיש מספיק מוכן לעשות את זה השנה, החלטתי לוותר על התחרות, וזאת כדי שלא יהיה לי "ברקס" רציני לקראת שנה הבאה.
מצד שני, לרדת ממצב של 15 אחוז שומן (פחות או יותר) למצב של 9, לפי כל הבדיקות שעשיתי - זה לא ממש "ברקס".
זה לא דומה למצב בו אתה מייבש את עצמך למוות, ואז ברור שיש עצירה מזיקה, שגורמת לכך שכדי לעלות מחדש הגוף זקוק גם לתקופת התאוששות.
עכשיו תבין, ברור שאם התחרות של שנה הבאה הייתה חזות הכל, כלומר כל מה שמעניין אותי, אפשר היה להמשיך מאסה מעכשיו ולהגיע בקיץ למצב בו אני לא אוכל להיכנס בדלת של הפיג'ו 206 אשר בבעלותי.
לעומת זאת יש רצון לגיטימי להיראות טוב בקיץ, כמובן בתנאי שזה לא יפגע בהתפתחות שלי.
לפיכך חיטוב ממצב של 90 קילו למצב של 82, 83 על גובה של מטר שבעים באחוזי שומן נמוכים יחסית, נראה לי הדבר הכי נכון לעשות כעת.
מייד בתום הקיץ, לא תהייה בעיה לעלות חזק מאוד, הגוף לא יזדקק לשום תקופת התאוששות.
החיטוב שאני עושה הדרגתי ועדין, לא יגרום לאיבוד שריר, ואחרי שאקבל את התוצאה הרצוייה, אאזן את התפריט למצב של תחזוקה או אפילו עליה איטית לאורך תקופת הקיץ.
אתה ממש מזכיר לי את נאור זיו בהודעה הזאת, הוא עושה בדיוק את אותו הדבר שאתה עושה מאותם הסיבות. אתה יודע שגם הוא החליט לא להתחרות השנה מאותם הסיבות בדיוק, הוא אומר שהוא רק עולה לבמה כשהוא 100% ואצלו 100% זה לבוא על 4 אפילו 3 אחוז שומן ולא כמו אלו ממר צפון למשל, ואם הוא יעשה כך אז זה בהחלט יעצור אותו זו תקופה קשה שצורכת הרבה זמן.. כל הכבוד לך על הרצינות וההשקעה זה בהחלט החלטה של מקצוען רואים שיש לך את האופי הדרוש לכך אני מעריך אנשים כמוך, בכל אופן שיהיה בהצלחה ומכווה שלא תתחרה מול נאור שנה הבאה

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט