09-04-07, 14:49
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
אחי אבל אתה לא מתחרה, סתם שאלה אולי יריחב לי קצת את הידע -
למה אתה לא ממשיך מאסה עד תחילת הקיץ הבא ..?
|
שאלה מעולה אלון.
סימנתי מטרה והיא התחרות של 2008, כשהשאיפה היא לקחת את הקטגוריה שלי.
בגלל שאני לא מרגיש מספיק מוכן לעשות את זה השנה, החלטתי לוותר על התחרות, וזאת כדי שלא יהיה לי "ברקס" רציני לקראת שנה הבאה.
מצד שני, לרדת ממצב של 15 אחוז שומן (פחות או יותר) למצב של 9, לפי כל הבדיקות שעשיתי - זה לא ממש "ברקס".
זה לא דומה למצב בו אתה מייבש את עצמך למוות, ואז ברור שיש עצירה מזיקה, שגורמת לכך שכדי לעלות מחדש הגוף זקוק גם לתקופת התאוששות.
עכשיו תבין, ברור שאם התחרות של שנה הבאה הייתה חזות הכל, כלומר כל מה שמעניין אותי, אפשר היה להמשיך מאסה מעכשיו ולהגיע בקיץ למצב בו אני לא אוכל להיכנס בדלת של הפיג'ו 206 אשר בבעלותי.
לעומת זאת יש רצון לגיטימי להיראות טוב בקיץ, כמובן בתנאי שזה לא יפגע בהתפתחות שלי.
לפיכך חיטוב ממצב של 90 קילו למצב של 82, 83 על גובה של מטר שבעים באחוזי שומן נמוכים יחסית, נראה לי הדבר הכי נכון לעשות כעת.
מייד בתום הקיץ, לא תהייה בעיה לעלות חזק מאוד, הגוף לא יזדקק לשום תקופת התאוששות.
החיטוב שאני עושה הדרגתי ועדין, לא יגרום לאיבוד שריר, ואחרי שאקבל את התוצאה הרצוייה, אאזן את התפריט למצב של תחזוקה או אפילו עליה איטית לאורך תקופת הקיץ.
ואחר כך הכוונה להגיע לסביבות ה 100, ולבוא לתחרות קרוב קרוב קרוב ל 80, יבש תופת.
|
|
|