אלי, אם מעניין אותך שום וטסט', תחפש מחקר בבני אדם. לצערי מחקרים על תוספי מזון וסמים על חולדות לא מהווים אינדיקציה טובה לבני אדם כי חולדות פשוט גודלות מכל דבר
ליאו, המחקר על חולדות. תחפש מחקרים על בני אדם אם אתה רוצה.
יש לי מחקר שאני מתעצל לקרוא שטוען שצריכת חלבון לפני אימון מקטין את הטסט' בזמן האימון. אם מישהו רוצה אני אשלח לו שיקרא אותו (מחקר מלא).
מושהB,
ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
כולם חושבים שהם הכי חכמים לא רוצים ללכת לשלם כסף ליעוץ תזונה חושבים שמה הוא כבר יכול לחדש להם , למה לבזבז כסף .
אתם מבזבזים יותר כסף על אוכל מאשר פגישה מסכנה עם יועץ כזה או אחר
|
מה זה בכלל קשור? איך זה שאנחנו לא רוצים לשלם כסף לתזונאי קשור לנושא הנ"ל (שום וטסט')? מה הקשר שאנחנו מבזבזים יותר כסף על אוכל? אני גם מבזבז יותר כסף על המכון כושר, אז מה?
נכון, זאת התעסקות בקקי אם אתה מסריח משום בזמן האימון, אבל אם זה מסקרן לדעת אותם אז זאת לא התעסקות בקקי.
ואם אתה כבר העלת את נושא התזונאי, אז לפחות חלק מהאנשים מוכנים ללמוד לבד ולחקור. כשאתה משלם לתזונאי אתה לא לומד שום דבר, רק מקבל תפריט. גם פה יש אנשים שאוכלים לבד מתאמנים לבד ויושנים לבד וגודלים, וכל זאת ללא תזונאי. אז בן אדם אחד משקיע כסף, ובן אדם שני משקיע זמן (קריאה). בגדול כולנו מתעסקים בקקי, כי כולנו נגדל ככה או ככה, אלא אם אתה ממש טמבל.