צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-04-07, 12:34   #1
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo
ברירת מחדל אימון ידיים עצבני חלק מהתוכנית שלי

שמתי לב שחסרה לי אינטנסיביות בתוכנית , כי בגלל שאני עובד כבד , פשוט אין לי אנרגייה לשרוד אימון Fbw כשכל תרגיל אני מרים יותר ממשקל הגוף שלי בין 1.5 עד טיפה מעל פי 2 ממשקל הגוף שלי.......... ורואים כוכבים כחולים בעיניים אחרי סט כזה שאפילו לא הולך לכשלון........ רציני.

אז הבנתי שאני צריך 2 דברים
1. מה שאמרו לי הצוות של המכון ולא שמתי לב כ"כ עד לעכשיו , צריך עבודה של Gpp לבנות את מערכות האנרגייה של הגוף. ספרינטים , טאבאטה , Edt מורכב וכו' וככה אני יוכל לעמוד באימון עצים כזה בגלל שאני יתאושש מהר יותר בין סטים.
2.אני גם רוצה לגדול בינתיים , אז צריך תרגילים שיביאו את הפאמפ במילים אחרות דרופסטים.
3.הידיים שלי במצב אנוש במיוחד הטריספס , צריך לעבוד עליהם.

אז ככה אני יבנה את התוכנית שלי:
A - כל הגוף אופקי בשיטה כלשהיא (סקווט\לגפרס ברגליים)
B - כל הגוף אנכי בשיטה כלשהיא (דדליפט ברגליים)
C - אימון ידיים Edt בשילוב עם מספר דרופסטים וכמה סטים לכתפיים.
מנוחה אקטיבית + Gpp קצר.

אם אני מאבד מרמת הביצועים מדומז או גורם אחר שקשור לוסר מנוחה אני עושה דילואד , בחירת תרגילים של בידוד בלבד במשקל בינוני. באותו אימון במקום מה שהייתי עושה עכשיו.

הסדר שהשרירים עובדים בכל אימון אקראי ואני לא מתחיל לעבוד מאותו שריר \ קבוצה פעמיים בהתחלה או בסוף באותו אימון.
אימוני Fbw מורכבים בדרך כלל מ 5 סטים לחיצה , 5 סטים משיכה , 5 סטים כתפיים צדדיות , 5 סטים רגליים ( אני לא מאמן תאומים בטן טרפזים אמות כל זה, יש לי גנטיקה נחמדה בהם )

כשבאימון אופקי נגיד תהיה לחיצת חזה חתירה בפולי \ מוט האלאות לצדדים לכתפיים וסקווט\לג פרס
ובאימון אנכי יהיו מקבילים עם חגורה , מתח\פולי דדליפט , ולחיצת כתפיים חופשית בעמידה.

טווח החזרות בדרך כלל בסביבת 5-10 כל סט ישנה עלייה או וירידה במשקל.

אימון ידיים ( שאני הולך לעשות ישר אחרי שאני כותב את זה)
זה בגלל שהידיים שלי לא מגיבות טוב לתרגילים מורכבים כוללים , ועבדתי עליהם באחיזה רחבה יחסית למשך זמן והידיים נתקעו בהיקף 36. (טוב עלו ס"מ או שתיים אבל באיזה כמעט שנה בהיקף ה*זה* זה לא משו ולא היה לי דומז בידיים כבר הרבה זמן)

מורכב מ:
תרגיל מורכב באחיזה צרה לטרייספס 3 סטים , כגון מקבילים בהישענות אחורנית.
תרגיל מורכב באחיזה צרה לבייספס 3 סטים ( מתח קיצר )
תרגיל כבד בבידוד לביספס ולטריספס זאת אומרת כפיפות מרפקים \ פריצ'ר , וכבלים\לחיצה צרפתית בישיבה לטריספס. 3 סטים
(אינטנסיביות מלאה , דרופסטים ובמה שאי אפשר לשנות משקל מהר , Rest Pause)
אחרי זה Edt עם כבלים או מכונה ( כי זה הכי נוח מן הסתם ) למשך 15 דק' כשהמשקל ההתחלתי משתנה בין 20rm מ8rm עם ההתקדמות.(ז"א השיטה של להתקדם בחזרות ואז לעלות משקל)
ובין כל סט מתיחות , פלקסינג , עיסוי מקומי וכל זה כדי להגביר את זרימת הדם וההתאוששות.

אחרי זה אם יש לי כוח אני עושה כתפיים "פריסטייל" קיצר מה שעולה לי לראש.

מה דעתכם?

Leo מנותק   הגב עם ציטוט