ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יואב ...
לי ולעומר אין שום ענין בלשפוט או להכפיש מתאמנים אחרים בעיקר אנשים כמו האדמור!שהוא מייצג נוכחות בפורום של ישראלבודי מישתתף בפורום ומרשים את כולם כל פעם מחדש להיפך דעתנו עליו חיובית בלבד!
דבר שני זה שעומר החליט לקרוא לעצמו "DI_BOL" זה לא אומר שום דבר אני לא יודע כמה גדול הניסיון שלך בפורומים ובאינטרנט אבל כיום יש המון אנשים שדוחפים לעצמם סתם כינויים שגורמים לאנשים אחרים לחשוב עליהם דברים..
כמו שאתה טוען שאתה מכיר את האדמור וטוען שהוא לא נגע "בפרי האסור" ושאנחנו לא יכולים להכפיש אותו.אותו דבר אנחנו יכולים להגיד לך עומר גדל איתי ועברנו הרבה בחיים הרבה יותר מכל הנושא הקטן ששתינו עוסקים בו שניקרא "פיתוח גוף" עומר לא מתענין בכלל להגיע אם זה רחוק סתם בישביל התחביב ולהגיד עליו שהוא נוטל חומרים רק בגלל הכינויי שלו זאת הערה מעליבה ואפילו השמצה ואל תשכח שכמו ניגרי הוא גם נציג של ישראלבודי לא פחות ולא יותר!
בכל אופן למי שראה בפוסט של SIXPACK הוא שאל אותי למה אני לא מעלה תמונות וזאת בידיוק הסיבה כי תמיד למישהי יש הערה ממש עוקצנית ושלילית להגיד וכמובן שאפשר להיתעלם אבל יש גבול עד לכמה שאפשר להיתאפק אני ועומר פשוט נמשיך בדרך שלנו אם  גיל גרנות התותח
ובתחרות התוצאות ידברו בעד עצמן וכן אני אוהב גם משפטים הינה אחד משיר של זמר שניקרא עידו רון
"יש כאלה שמקנאים מה עושה הקנאה שורפת לי בנשמה,מי ששונא אותי שלא ימות שיסבול מהקנאות"
|
תעלה תעלה תמונות, לא צריך להתרגש...
שיכתבו מה שרוצים על הזין שלך, מה אתה שם על מישהו...