צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-04-07, 13:50   #6
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gps
שאלה ראשונה שלי היא למה רק אופטימום מפרסמת את פרופיל חומצות האמינו שלה?
באתר של צ'מפיון כתוב את הפרופיל חומצות אמינו אבל לא במ"ג אלה באחוזים שזה מקשה ובאתרים אחרים כמו Abb ו נייצ'ר בסט לא כתוב פרופיל חומצות אמינו..
איך אפשר לברר? זה אומר שאופטימום עם פרופיל ש"שווה לפרסם"?

שאלה שניה גם בקשר לחומצות אמינו.. ראיתי באתר קפסולות של חומצות אמינו Bcaa וכו'.. השוויתי לפרופיל של אופטימום וראיתי שבאבקת חלבון יש לא פחות מהכמות שבאבקת ח.אמינו.. אז למה למישהו לקנות חומצות אמינו בהרבה כסף אם יש לו את זה באבקת חלבון?

עריכה: שאלה נוספת האם מישהו יודע מהו פרופיל חומצות אמינו בקוטג' או ביצה?

תודה
1. לגבי פרופיל חומצות האמינו זה משתנה בהתאם להרכב החלבון שיש באבקה כל חברה מערבבת סוגים מעט שונים של חלבוני מי גבינה בוא נגיד שפרופיל חומצות האמינו חשוב בעיקר לדעת כמה BCAA וגלוטמין יש במנת הגשה וזה מרבית החברות רושמות מעבר לזה אני לא חושב שיש לך יותר מדי מה להתעסק בפרופיל חומצות האמינו כל עוד אתה יודע שהמוצר מכיל חלבון מי גבינה.

2. יש הבדל בין לקחת גלולות של חומצות אמינו לבין לקחת גלולות של BCAA, תיסוף בחומצות אמינו טוב בעיקר לאנשים שצריכים להכניס מזון בזמן פעילות הוא סביב הפעילות והם חייבים פירוק מידי של החלבון ללא עיקוב וללא הכבדה על מערכת העיכול זה טוב לאנשים שעושים אימונים ארוכים או אנשים שחשוב להם לשמור על מסת השריר שלהם במצבים מסוימים.

BCAA אלו חומצות אמינו מסועפות וההיתרונות שלהם מעט שונים הייתי מציע לך לקרוא את המאמר באתר על חומצות אמינו אלה אבל לדעתי אם יש לך תקציב זה משהו ששווה להוסיף לתוספים שלך בזמן האחרונות מתחילים להתפרסם הרבה מחקרים על התכונות האנאבוליות שיש לחומצות האמינו אלה ובעיקר ללואיסין שהיא אחת מחומצות האמינו בשרשרת.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט