צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-04-07, 00:49   #10
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מוטי
ממ אני לא ממש מכיר את כל המושגים תוכל להסביר לי מזה עובד לכשל?

ועצימות האימונים? כלומר כמה פעמים בשבוע? אם כן בערך 4 וכל אימון שעה וחצי עד שעתיים

קודם כל זה לא נורא שאתה לא מכיר ,אתה עוד מתחיל ואתה תלמד עם הזמן

כשל כלומר שהגעת למצב שאתה לא יכול להשלים עוד חזרה עם המשקל הנתון ,זה כשל בהגדרתו הבסיסית ביותר (יש לך גם פסיכיים כמוני שטוענים שכשל זה רק כשאתה לא יכול להזיז יותר את היד )

ועצימות האימון של נקבעת לפי כל מיני גורמים :צורת היתנהלות הסט ,זמני המנוחה בין סט לסט ,
וגם שילוב של טכניקות כגון דרופ סטים ,וחזרות כפויות (אשמח להרחיב על הנושא ,ויש גם אפילו מאמר באתר שמתחייס לזה ) אבל אלו עוד רחוקים ממך שכן אתה מתאמן די מתחיל בסופו של דבר .

מכיוון שאתה מתחיל אני אניח שעצימות האימונים שלך לא בשמיים ואתה יודע מה ? זה בסדר גמור ,אין לך סיבה להיתאמן כמו קאמיקזה כי לפי מה שהבנתי ממך אתה לא מחפש להיות באדיבילדר ,אלא רק מחפש להשיג שיפור מסויים עם הגוף שלך והביצועים שלך במכון ,מה שכן אני אומר לך ,זה שאם בהמשך תרצה עליה משמעותית במסה ,זה אומר פאזה אחרת לגמרי של אימונים ,ואימונים הרבה יותר קשים ומקיפים ממה שאתה עושה עכשיו .

אני שמח שאתה מביע רצון לעבוד עם גיל,ואני בטוח במאת האחוזים שהוא יכול להביא אותך עוד כמה צעדים קדימה לכיוון המטרות שלך

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט