23-03-07, 07:35
|
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kagemusha
הרבה האשמות, בוא נראה:
אני לא מנסה לשכנע את עצמי שזה מזיק, אני אפילו קניתי אבקה כזאת, אבל אני אוהב לחקור על מה שאני קונה. ואחרי שכבר לקחתי אותה במשך כמה זמן דיברתי עם חבר של המשפחה, תזונאי של נבחרת ישראל ב(לא זוכר מה). הוא אמר שזה יכול לפגוע בכבד. אמרתי לעצמי וואלה... בסדר בנאדם אחד...
אחרי זה שמעתי עוד אחד שמכיר את אמא שלי... מנהל מחלקה ב'מאיר'. אמר בדיוק אותו דבר. שאלתי אותו למה. הוא אמר לי שצריכה מוגזמת של חלבון, במקרה הזה, 30 גרם חלבון שיורדים ישר לגוף, זה לא טוב. מה ההבדל בין זה לחזה עוף, ארוחה מרוקאית, או וואטאבר, אתם שואלים? גם אני שאלתי. אז מסתבר שכשאוכלים את זה, ביס אחרי ביס, זה הרבה יותר טוב מלקחת את זה בשלוק כמעט בבת אחת. הוא אמר לי שיש כזה דבר 'הרעלת חלבון' אחרי צריכה מוגזמת של זה. והוא כבר ראה מקרה כזה אצל בן נוער.
אתם אולי חושבים שאני ממציא את זה, אבל ממש לא. אני אומר לכם בדיוק מה ששני בעלי מקצוע שלמדו את מה שהם עושים שנים רבות... ויש להם קבלות... ואל תגידו לי איזה מדריכים מפגרים מווינגייט... פאק מנהל מחלקה בבית חולים ותזונאי נבחרת ישראל איזה עוד קבלות אתם רוצים?
ומישהו פה אמר על הקטע שמישהו ששותה אלכוהול או מעשן ואחרי זה עוד אומר שאבקות זה לא טוב... מסכים, זה מטומטמם, אבל אם הוא ישתה כל שבוע פעם או פעמיים זה בדיוק אותו דבר כמו שאתה תיקח את האבקה אחרי כל אימון, אז בעצם שניכם עושים משהו מזיק, אז מה זה בכלל משנה?
כמובן שבכל דבר יש להשתמש בצורה נכונה. אפשר לשתות אלכוהול כל יום, ואפשר לשתות כוס אחרי כל ארוחה בשישי. בכל מצב זה יזיק, במקרה הראשון בצורה משמעותית, במקרה השני בצורה קטנה יותר שתפגע לאחר יותר זמן. אותו דבר עם האבקות.
שוב... אתם לוקחים את הדברים שאני אומר כאילו אני המצאתי את זה ואני מדבר ע"פ ההגיון -שלי-... אז חלאס לנסות לשחק אותה דוקטורים... באמת אל תנסו. אני לא משחק אותה דוקטור, אני אומר מה שדוקטור אמר לי.
תבחרו למה שבא לכם להאמין, כמו שאמרתי, ותבחרו מה שבא לכם לעשות. אתם מוזמנים לא להגיב.
|
כאמור , נוח לך בדעתך , תהנה , אף אחד לא מכריח אותך לקנות שומדבר , תהנה עם הטונה והקוטג' , ואנחנו הרוס לנו את כל המערכות בגוף.
|