צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-03-07, 13:18   #1
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל ישראל נגד אנגליה בשבת: רק לא תיקו!

נשבעתי שלראשונה מאז התחילה אצלי שריטת הכדורגל, אני אחזיק אצבעות ליריבה של ישראל - בגלל תחושת הגועל שלי מההתנהלות הקטנונית של קשטן והביזיון שעשתה חבורת המיליונרים שלנו נגד קרואטיה הבינונית.
למרות, זה, אין מה לעשות - כאשר מגיע רגע האמת אני תמיד עם הכחולים לבנים.
נקווה לניצחון, למרות ששוב רואים התנהלות משונה מאוד בהיערכות למשחק.
בנאדו קשר אחורי?
יוסי, אחרי חודשיים שלא שיחק, שוב בהרכב.
עוד פעם הסרטים של פצוע לא פצוע, אולי חלאס כבר עם זה.
אני אוהב את יוסי, הוא שחקן אדיר, הוא ייצא מהעונה הנאחסית הזאת ויככב בעונה הבאה - אבל שחקן פצוע לא צריך לשחק.
בטח לא לפתוח.
שישחק טועמה, או רפאלוב הנהדר, יוסי יכול לעלות מהספסל.
קשטן מקנא בגיא לוי על הצלחתו הפנומנלית עם הנבחרת הצעירה ומנסה להזיק לו, וזה דבר מגעיל ומפגר.
כאמור למרות הכל, נחזיק אצבעות, אלא מה - רק לא תיקו.
ניצחון זה מעולה ואין טעם לפרט למה, אבל גם הפסד יהיה יעיל מכיוון שבמקרה כזה יתפכחו אנשים מאשליית העלייה ליורו - ויוחלט לתת עדיפות לנבחרת האולימפית שבאמת יכולה לעשות היסטוריה ולהעפיל לאולימפיאדה.
ואגב, הילדים האלה כבר עשו היסטוריה בעצם עלייתם לטורניר גמר אליפות אירופה, ככה שהגיע זמן לעזור להם ולא להזיק.
ואם קשטן ימשיך לאכול את עצמו מקנאה גם אחרי ביזיון נוסף, בגלל שגיא לוי נכנס לדפי ההיסטוריה, ולו נשארו רק אליפויות בליגה המקומית, אז הגיע זמן שמישהו יעמיד אותו במקום - ומכתב פיטורים נראה לי רעיון מעולה.

במקרה של תיקו תימשך האשלייה שאנחנו יכולים לעלות, למרות שלא נעלה - ואז לא ייתנו עדיפות לאולימפית - ונפסיד בשתי החזיתות.
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט