אשכול: חוסר תמיכה
צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-03-07, 00:35   #14
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אני אומנם צעיר יחסית ליואב טל עמיתי המכובד ,(בסך הכל בן 18.5,עוד מעט 19 )
אבל בקטע הזה אני שועל קרבות ותיק ויש לי מה שנקרא "פז"מ סקוואטים "

אל תצפה לתמיכה 100 מאף אחד ,כי פיתוח גוף הוא ספורט שוליים ,ואף אחד לא יתמוך בך ויעודד אותך במאת האחוזים והכנות חוץ מאנשים שאוהבים את התחום כמוך
תקים סביבך קבוצה של אנשים עם אותן שאיפות ,אותן מטרות ,שמתאמנים חזק , שאוהבים ונושמים את הספורט הזה ,ורק ככה את תצליח לחסום את כל האמירות הנמוכות ,העקיצות הקטנות ,צרות העין ,הבורות ,הגיחוך,הסלידה ,ולפעמים אפילו שנאה כלפיך בגלל שאתה מי שאתה בוחר להיות ,ולא נכנע לטרנד חברתי של "אני יהיה אנורקט שלד ואלך לדגמן תחתונים בטרבלינקה"

אנחנו מה שנקרא "חיות אחרות " ,אנחנו חושבים אחרת ורואים אחרת את העולם סביבנו ,ואני לא מדבר על המתאמנים שמנסים לגדול "קצת" ,אני מדבר על הבאדיבילדרים בנשמה , החבר'ה השרוטים קצת בשכל (אל תכחישו ,אנחנו קצת חולים בראש ,אחרת איך קיבינמט היינו חושבים על סקווטים של 20 חזרות הא ? ) ,אנחנו יודעים שאנחנו רוצים להיות במחסור של תיאור טוב יותר : "משהו אחר"

אנחנו מקריבים המון בשביל הספורט הזה ,אלו מאיתנו שרוצים להיתחרות ,ושואפים לרמות הגבוהות ביותר ,אנחנו מקריבים יציאות לעיר כי בשבת בבוקר יש אימון גב ,ומי יתן לכמה בירות לחרבן לו את הדד ליפט ,אנחנו נקריב מערכות יחסים ,כי האימונים יותר חשובים מהבחורה ,ובחורה איכותית באמת תדע לקבל אותנו כמו שאנחנו ,מכורים לאימונים ,TAKE IT OR LEAVE IT ...אנחנו יודעים שבשלב מסויים הבריאות שלנו קצת מוקרבת (אין מתאמן כבד שאין לו קצת שחיקה במפרקים ,איזה דלקת אחת לפחות בהיסטוריה שלו , או איזה פציעונת קטנה מתחילת הדרך ) ,וזה עוד בלי להיתחשב בנושא האנבולים ,שהוא בלתי נמנע למי שרוצה להיתחרות ברצינות ברמות הגבוהות

אל תרשה לעצמך להיתעצבן או להיתרגש מהחוסר תמיכה ,כי אתה עוד תיתקל בהרבה ממנו ,אל תנצל אותו ,קח כל הערה לא במקום ,כל עקיצה ,ותשתמש בו בתור שמן למדורה ,שתדליק אש בבטן שלך שתשרוף את המכון כל פעם שאתה נכנס ,תקבל באהבה את הביקורת השלילית,אפילו בחצי חיוך ,כי 99.9% מאנשים שנותנים לך אותה , מדברים מהרקטום ואין להם מושג .

בסופו של דבר ,אחרי החפירה הזאת , פשוט תמשיך בשלך ,עד שהלב של יאמר לך אחרת ,כי אם זה בדם של ,אז זה בדם שלך ,וגם אלוהים בעצמו לא יעצור אותך מלהיות בהמה טיביטית (אבל כשרה למהדרין )

שא ברכה
וסע לשלום
אהבתי תתגובה ;]
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט