גולן , אני חושב שכדאי שהדיון הזה ירוץ על גבי הפורום , המשתמשים לומדים ממנו הרבה דברים.
"אבל אני גם לא אתחיל להתווכח אתך כאן על דברים שאתה יודע, אתה מודע לכך שאלה הן השיטות שעבדו לפני עידן הסטרואידים, אתה מודע לכך שעם כניסת הסטרואידים כולם הכלו בנסיונות להתאמן כמו בודיבילדרים, וכמובן לכך שהשריר לא יגדל 7 ימים (מה זה, נס חנוכה?)... אז למה אתה ממשיך להתעקש?."
אם יורשה לי לשער.
לבודיבילדרים זה משתלם , כיוון שהם יכולים להעמיס באימון אחד כמות עצומה של סטים. המנוחה המרובה היא , כנראה , בעיקר בגלל הCNS. יכול להיות שהגירוי העצום בהחלט הזה אחת לשבוע עדיף להם מגירויים קטנים מספר פעמים. אם הידע שלי לא מטעה אותי פה , מערכת העצבים לא מושפעת מהAAS ולא מתאוששת יותר מהר לכן עדיף פשוט "למוטט" את השריר באימון אחד.
דבר נוסף , הרי לפי דבריך אפשר לומר שהשריר לא נשאר אנטי קטבולי לאחר יומיים-שלושה אלא אנבולי , מהסיבה שרוב השרירים עובדים כמסייעים בתרגילים אחרים - והרי כבר אמרנו שזה גירוי טוב , שבעזרת מעט סטים יחסית משלים אימון לחלק גוף. אם בודיבילרים מתכננים כמו שצריך עבודה של שריר הן בתור שריר מטרה והן בתור מסייע , אני חושב שעדיפות להם תכנית סטייל ABCDE. למתאמן הטבעי - לעולם לא!
תקן אותי אם אני טועה , לי זה נראה הגיוני.
|