צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-03-07, 23:44   #13
Shlomik
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלShlomik
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 2,850
ברירת מחדל

אתה יכול להיות בטוח שאתה לא הראשון ששואל את השאלה הזאת, איך אני יכול לדעת שבאמת יש שם חלבון?

א. שאתה הולך על אופטימום אתה בוחר חברה שקיימת כבר כמה שנים טובות ויש להם מוניטין וטובי הספורטאים בתחום משתמשים בה לא משתלם להם לשקר הם גם ככה מרוויחים סכומי עתק.

ב.תריץ חיפוש בפרומים בחו"ל/גוגל יש אנשים שלוקחים את האבקה לבדיקות מעבדה חושבים שהם יגלו את תגלית המאה בסופו של דבר כולם תמיד מגלים שמה שמופיע על האריזה זה מה שיש במוצר.

ג. יש חברות בארצות הברית שכל מה שם עושות זה לבדוק מוצרים במטרה לכך שהצרכן באמת יהנה ממוצרים באיכות הגבוהה ביותר ככה עלו על מוצרים כמו החטיף של טריו פלקס והאבקת של אולטמייט בזמנו והעניין תוקן ואתה יכול להיות בטוח שאבקה ברמה והמוניטין של אופטימום בארצות הברית נבדקת כל הזמן.

ד. אם אתה עדיין לא מאמין שלח איימיל לחברה אני בטוח שהם ישמחו לשלוח לך אישורי מעבדה ואם אתה ממש פרנואיד וחושב שאולי הם מזויפים תתקשר למעבדה בארצות הברית לעימות נתונים.

מקווה שעזרתי!
__________________
איש חכם פעם אמר:
אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט