צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-05-14, 00:53   #19
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

להתחרות? חח, אני כל כך מאחורה לעומת מתחרים "אמיתיים" ,
אני לא מתיימר להיות ברמות שלהם, לא המתחרים של הקרוספיט בגיימס ולא המתחרים של PL בארץ,
התחום בארץ כל כך לא מפותח שאנשים לא מבינים, היום לכמעט כל קרוספיטר חובבן בחו"ל,
בגלל כל הסביבה הכוללת, זתומרת מחירי מזון, שעות עבודה וכו וכו, כל מה משפיע על האימונים,
יש 130+ קלין הנד גרק, 110 סנאץ, הליכה על הידיים למטרים, דד ליפט של 230-240 + וכו וכו,
אני אוהב להתאמן, אף פעם לא אהבתי להתחרות, לפני הצבא הייתי מתחרה בMMA וגם אז לא יותר מדי נהנתי
מהתחרויות, אני מתאמן כי אני אוהב את זה וכי אני מאמין שזה עושה אותי בריא יותר וטוב יותר.

זה למה אני אוהב קרוספיט, כמו כל דבר אפשר לעשות ממנו קקי, אבל קרוספיט אמיתי הוא בדגש על כוח,
זה מה שמשך אותי לתחום, ליצור מפלצת שמרימה קרוב לרבע טון מהרצפה, מורידה אותו והולכת לעשות 10 עליות
כוח, ואז איזה סלטה או משו, לעשות מה שאנשים "רגילים" חושבים שבלתי אפשרי, וכל כך הרבה אנשים
מראים שזה אפשרי עם עבודה קשה, זה גם הסיבה למה התחלתי לאמן את זה, אתה נחשף לידע, לגמישות
לקונדישיונינג שתורם ומשפר אותך משהו שלדעתי מאוד חסר בתחום הPL בארץ, יש לנו חברה מאוד טובים שלא תבין אותי לא נכון, ומן הסתם לחלקם יש גביעים בינלאומיים שמוכיחים את זה, אבל רק מזל שהם לא נפצעו,
רוב לא יודעים בשיט על מתיחות / כושר אירובי, וזה חבל מאוד,
תחפש קצת outlaw crossfit הוא דוגל ביצירת מפלצות, אני עברתי סמינר שלו באירלנד לפני שנה וחצי,
פשוט מטורף, אנשים שרצים מייל בפחות מ5 דקות, ועושים בנץ 180 לחמישייה, ודד ליפט 250 לחמישייה, משו פסיכיייייייי
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט