חטיפי חלבון/אבקת חלבון
שלום,
בחצי שנה האחרונה הורדתי בערך 24/25 קילו,אבל עדיין נשאר אחוזי שומן,
אומנם אני כבר בן אדם רגיל לגמרי (שוקל 78 - במקום 103) אבל עדיין מוריד ומנסה להוריד אחוזי שומן , למרות שדי כבר נמאס כל היום לשמור על תזונה נכונה, אז פחות או יותר אני שומר , אבל אני מרשה לעצמי פה ושם לאכול רגיל (כמו כל בן אדם אחר, לא מגזים או משהו ,אבל גם לא מתקמצן.)
עם זאת אני עושה קבוע ספורט , אבל אם פעם הייית משקיע 70% אירובי 30% כוח ,
היום זה בדיוק הפוך 70% זה כוח , ו30% אירובי.
מה הבעיה שלי ?
אני אחד שקם מוקדם בבוקר , 6 בבוקר ואני לא אתחיל להכין לי חביתות או אחכה לביצים קשות או אני אפתח לי פחית טונה ב-6 בבוקר , כאני גם שונא לאכול וגם אני די ממהר בבוקר,
ראיתי אופציה על "חטיפי חלבון" , נשמע לי אש , אומנם קצת יקר אני אני אתמודד עם זה,
השאלה שלי איזה סוג/דגם/חברה לקחת.
חשוב לי שכמה שפחות קלריות, כמה שפחותתתתתתת שומן, כמה שיותר חלבון, וכמה שיותר טעים (בקיצור מה שכל אחד רוצה)
אז על מה ממליצים ?
ובקשר לאבקת חלבון,
אני אחד שאחרי אימון אוהב לאכול חביתה/ גבינות/ פסטרמה / דברים עם ערך של חלבון גבוה,
אני פחות אוהב לשתות חלבון ואז לחכות איזה שעתיים שלוש בשביל "לנצל" את השימוש בחלבון.
אז בואו נגיד - שאני אשתה חלבון ב-11-12 בלילה (אימון שלי מסתיים באיזה 7-8) , איזה חלבון הכי טוב לספיגה בלילה ?
או איזה הכי טוב לשימוש בבוקר ?
חטיפי חלבון - טוב לקחת אותם במהלך אימון? מה עדיף במהלך אימון/או לקחת אותם ככה בבוקר בסבבה ולחסוך בכסף ולאכול ישר אחרי אימון?
קיצר חברים אני מחפש המלצות על שימוש בחלבון במהלך אימון,אחרי אימון,ובבוקר שאחרי אימון.
|