צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-02-14, 17:59   #16
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

אני דווקא תומך ברעיון של שני אימונים בשבוע, בעיקר אם אתה מתאמן טבעי, הגוף צריך גירוי....
על כל פנים אין סיבה שהתוכנית תשתנה מראשון לרביעי, וגם האימון שאתה גם ככה עושה לחזה עליון הוא מספיק בהחלט...

ידידי, אני לא אומר לך תקשיב לי ואל תנסה שום רעיון אחר.
יש פה הרבה אנשים עם הרבה דעות לכאן ולכאן... כל אחת לגיטימית וכל אחת תתן תוצאות.
אבל אנחנו מחפשים את המקסימום...
[אני רומז שבעבר הקשבת לי וראית את התוצאות במראה...]
בחירה שלך

על כל פנים לדעתי פשוט תנסה את מה שכבר תיקנו שבועיים, הולך, מעולה, לא הולך, תחזור לפה ונראה איך מתקדמים...
אישית הייתי משאיר את האימונים כמו שהם ומוסיף עוד סט לחזה עליון ומשתדל לשמור על תנועה נכונה והמשך התקדמות במשקלים...

כמו שכבר הסברתי, ופה החברה המנהלים של האתר יכולים להסכים איתי בלי ויכוחים מיותרים...
[כמו כל מי שעשה קורס מאמנים שמתבסס על עובדות מדעיות- למרות שאני מסייג את זה כי חצי שם זה חארטא...]
:
מאמץ מקסימום מבחינת משקל x חזרות נמוכות [1-6] = כוח
מאמץ קל יחסית x חזרות גבוהות [למקיסום חזרות +- 20+ ] = סיבולת
מאמץ מקסימום מבחינת משקל x טווח חזרות מקסימלי עם המשקל הזה לטווח בינוני [8-15] = מקסימום היפרטרופיה...

אנחנו מכוונים לקטגוריה השלישית... נכון, סהר צודק וגם סקוואט ל20 חזרות זה טוב כי הוא מכניס מלא פאמפ והרגליים גדלות, אבל באותה הנשימה אני מאמין שהוא היה גדל אותו הדבר מ15 עם משקל יותר כבד... [נקודה למחשבה סהר]
ונכון גם איגור צודק ו5X5 כבד יכול להיות גם ייתן לך גדילה מסוימת כי זה חדש לגוף ויש סיבי שריר שנכנסים רק במאמץ גדול מאוד לעבודה...
אבל בסה"כ הטווח של 8-15 הוא המפתח לגדילה...
הכי פשוט- תסתכל על הבילדרים הרציניים ועל הטווחי חזרות שלהם.

על כל פנים החלטה שלך.
בהצלחה.
תעדכן

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."

נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 26-02-14 בשעה 18:06.
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט