ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1
לא מאמין שאני בכלל נגרר ללענות לך...
ויותר מזה לא מבין איך אתם "שופטים" בן אדם לפי תמונה אחת שהוא הדגיש שהיא לא משהו...
הוויכוח הזה מיותר מהיסוד שלו כי גם אם אני יעלה עכשיו תמונה עם סרט מדידה ותמונה כללית תמצאו כבר משהו לא בסדר...
שחר, להזכירך את "היציאה" הזאת שלי עלייך אתה גררת בזה שיצאת עליי בלי סיבה, יש תיעוד להכל זה לא נמחק...
מעבר לזה גודל נטו אני כן יותר גדול, עזוב איך זה נראה, גודל אני יותר גדול... אז אמרתי משהו והתכוונתי.
הומי, לא מבין איך הסקת שזה יום רע לוותיקים שאני בפורום כולה שנה וחצי... :/
90 אחוז פה סתם עסוקים בהשוואת זין ובגלל זה לא רציתי להיכנס לזה מלכתכילה....
לא הבנתי איך לא יצאתי בן אדם? או למה אתה חושב ככה, אבל לידע כללי אם בן אדם מציין עובדות זה לא תשבוחת עצמית...
אין לי כוח למגננהנ הטיפשית הזאת מול אנשים שלא ממש מעניינים אותי גם ככה, הפורום הזה לא באמת נועד להשוואת...
הגופיה שעליי בתמונה, זאת שקצת צמודה, היא 2xl...
אני לא נראה כמו מתחרה אולימפי ואף פעם לא טענתי שכן... אני אפילו קצת "מלא" כרגע אבל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי...
|
הסווצ'רט שלי xl והוא צמוד עלי ממש... זה אומר שאני ענק ? יכול להיות שהמידה לא בהכרח נכונה.
מצד אחד אתה מפרסם פה תמונה כאילו בקטע של 'fuck you תראו איך אני מגבה את כל מה שאמרתי - אני אשכרה גוליית עמלקי!' אבל אחרי שמעירים לך שאתה לא מה שתיארת, אתה מתגונן וטוען שהתמוןנה לא טובה, שהאיכות חרא, שהיא לא משקפת כלום, ושהזין של הצלם בדיוק הציץ אז הפיק שלך הסתתר.
במקום לבלבל שוב ושוב את המוח כמה שאנחנו טועים ושהתמונה חרא - תפרסם עוד תמונה, הכי פשוט גם בלי חולצה ובפוזה כמו שצריך, ועם סרט מדידה עוד יותר טוב כמו שאמרת. ככה ממש נקבל זין לעין, נשאר בפה פעור , הרי אם אתה באמת כמו שאתה מתאר - אתה תוכל להוכיח את זה .
ציטוט:
פורסם במקור על ידי the raccoon
תקראו לו - פורום חסרי המודעות , והדעת באופן כללי
|
^ וקחו לשם את פליטי ישראלבודי מנחם בגין ואלברט ברכה