חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה חסר מודעות עצומה
כמה תגובות שלך :
תאמר לי רגע, אתה צועק לפעמים על שחקן מול המסך בכדורגל? אתה חושב שאתה יכול יותר טוב???? לא?
אז למה אתה צועק!!!?????
אתה לא שחקן כדורגל אז אל תזלזל בשחקן... אבל זה לא ככה נכון????
הוא בחר לעשות משהו שגורר ביקורת, לא צריך שכולם יהיו ברמה שלו או מעליו כדי לתת ביקורת, הוא צריך לדעת לקבל ביקורת לטוב ולרע ולא משנה איך זה... ככה זה בספורט שגורר ביקורת!!!!
המילים שלי נאמרו עליו, אני לא האישיו פה, ואם כבר אז כבר!!!
וואלה ראיתי גם תמונות שלך, אני כפול ממך וממנו בגודל, אומנם 15 אחוז שומן אבל נראה כמו עמלק, ולא מעלה תמונות מטעמים אישיים, רציתי פעם להתחרות, הבנתי שזה לא בשבילי עם כל הזבל שהולך פה....
כל ילד קטן חושב שהוא גבר כי הוא מתחיל להזריק בגיל 15...
טיפשים, אנוכיים שלא עושים צבא או נהיים גובניקים....
אני לא אוהב להיגרר לדברים כאלה אבל וואלה עיצבנת אותי...
מי אתה יא קוק*** שתבוא ותטיף לי מוסר על למי להגיב ואיך!!!???
אני היחיד שנתן לו ביקורת חיובית פה!!!
את הביקורת השלילית ואת היציאה הזאת בפורום מלא של החברה פה הוא גרר!!!!
מעבר לזה לידע כללי, התחלתי הכנה, וואלה הלך לא רע בכלל, הפסקתי כי נפצעתי ברגל ואני עובד בתחום בטחוני אז תבין לבד... יש פה אנשים שהמדינה שלהם יותר חשובה להם מאיזה תחרות מלכות יופי...
יש פה אנשים שבאמת עשו דבר וחצי דבר בחיים ועסוקים מעל הראש ועדיין נראים פי מאה יותר טוב מהילדודס שעולים להתחרות...
לאנשים הרציניים בתחום יש לי כבוד והרבה...
לחבורה של ילדים שנגררו לתחום כדי לבדוק מי יותר גבר... תאמין לי שבלי שום חרטה אני יזלזל, אלא אם תוכיחו אחרת.... בנתיים עם כל היחס והזלזול הזה אתם לא.....!!
שחרר!
אני חושב שאתה מפרש לא נכון את הדברים הנכונים שנאמרו פה.
יתרה מזאת אני בטוח שאתה גלגול של בחור אחר שכבר היה פה בפורום לפי ההטרלה שדחפת פה.
אני מתאמן 15 שנה גבר.
הייתי אלוף הארץ בקראטה ואיגרוף תאילנדי יותר ממה שאתה יודע להגיד סקוואט.
סיימתי קורס מאמנים בזמן שאתה ישנת.
והייתי מדריך לוט"ר בזמני הפנוי בצבא....
הנה חלק מהדיבורים שלך ובין היתר גם הגדרת את עצמך כקרנף לא קטן..
אוקי, שמע באמת שאתה נראה על הפנים. גם שמן וגם לא גדול.
ואם לא היית יוצא אליי לא הייתי מגיב לך ככה.
אמרת שאתה פי 2 גדול ממני.. הנה תמונה שלי מלפני שנה, אגב בגיל 15.. הימיני .ועוד בתקופה הכי שמנה שלי.