ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1
שחר, הריב שלי פה לא איתך ואתה יורד פה לפסים אישיים, אין לי כוח אפילו להתווכח עם ילד שצעיר ממני בעשור וקצת...
סתכל קצת אחורה תראה שנפלת עליי בלי שום סיבה, אין לי מה להוכיח לך, אין פה משחק של מי הגבר, יש פה מספיק בפורום כולל מנהלים שמכירים אותי אישית, ותאמין לי שאין לי שום סיבה לשקר לך שאני אומר לך שוואלה אני לא בחור קטן...
בוא נרד מהעניין הזה כי זה לא בא לי בטוב בכלל.....
מעבר לזה, הביקורת שלי על אלי לכל אורך הדרך היתה רק ביקורת בונה! תלמד לקרוא ותבין...
בקשר ללקחת חומרים, אם היית קורא פה קצת יותר היית רואה שהתוודתי שלקחתי אבל לתקופה שלא ממש עושה משהו לגוף... רציתי לנסות, ניסיתי, הבנתי שעדיף בלי...
אני לא מבין למה אתה נכנס כמו ילד למצב של מגננה וישר תוקף אותי ואז מתפלא שאני מגיב לך וממשיך לתקוף....
|
יש בחור שעלה אתמול להתחרות ובפייסבוק תמיד היה מעלה תמונות וכותב סטטוסים כמו 'אני כל כך גדול כולם במכון מסתכלים עלי בהלם'
אתה רואה אותו בתחרות - הבחור חצי מהגודל שלי.. חוסר מודעות עצמית.
יכול להיות שגם אתה אחד מהחסרי מודעות עצמית האלה, אני לא אומר שאתה כזה בוודאות, אבל להתרברב ולהגיד שאתה פי 5 יותר גדול 'אך' על 15 אחוז שומן (שזה גם קל להגיד) , זה לא בהכרח משקף את המציאות, בגלל זה אתה צריך לדבר בתכלס, להראות בתכלס מי אתה ולא להסתתר מאחורי מילים כי את זה כל אחד יכול לעשות (כן גם אם אתה לא ילד כאפות בן 11 .)