ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1
שוב, הגישה שלך= חרא...
נעזוב את זה בצד רגע...
בתמונה הזאת וראיתי עוד כמה תמונות מהתחרות דווקא הפצצת וכל הכבוד... [שמגיע אז מגיע]
אבל לשייך את עצמך ולהגיד שאתה עילוי בצורה כל כך עקיפה אבל מכוונת זה לא חכם בהתחשב בעובדה שאתה באמת בלי יותר מידי מאסה [אגב, גם החברה האחרים שעלו לדעתי לא משהו... ]
כל הקטגוריה הזאת לדעתי מצחיקה אבל זה כבר לא קשור...
על כל פנים לעומת מה שהתחלת איתו, להגיע לאן שהגעת זה מכובד ויפה ובתחרות נראית מעולה בעיני, חסר הרבה בשר אבל חיטובים וזוויות טובות...
תעשה טובה, אם אתה מתכנן להמשיך בתחום וגם אם לא, תפסיק להיות כזה שחצן, צניעות תגרום לך להצליח יותר בחיים...
בהצלחה.
|
מעולם לא אמרתי שאני עילוי.
אמרתי שאני בטוח בעובדה שאני מגיע בצורה שמכבדת אותי, ואת הדרך שעברתי, ואני בא לשם נטו לחוויה.
להגיד שהמתחרים האחרים היו בדיחה? אתה מצחיק אותי, תעמוד לידם ותגיד את זה, הכל שונה במציאות צריך לראות הכל מול העיניים שלך!! תגיע פעם אחת לתחרות ותבין על מה מדובר!
תעבור הכנה לתחרות תבין במה מדובר.
אני לא משתחצן נמאס לי לראות את העדר שהולך אחרי 2-3 משתמשים שחוזרים על אותו דבר בכל נושא ונושא 'אתה קטן' בזמן שהוכחתי לכם כבר אלף פעם שלא.
משקל במה 73 קילו על 1.76 להכנה ראשונה זה מצב מעולה ועמדתי נגד אנשים שכבר שנה וחצי מתכוננים רצוף לתחרויות! אני גאה בהישג שלי ובכל הדרך שעברתי מא' עד ת' ויעידו אנשים שישבו בקהל משורה ראשונה עד אחרונה ופירגנו ואמרו שנורא הפתעתי.
זוויות? בקושי הבאתי תמונות , מה גם שבפוזדאון עצמו אני עמדתי צעד מאחורי כולם מה שדווקא נותן 'זווית רעה'.
תתחיל לעבור על התגובות שוב בשביל לקבל פרופורציה לגבי הגישות השונות של אנשים פה.