אני יחרוג ממה שאמרתי כי אני מבין שהתחלת להבין מה אומרים לך....
אתה כנראה לא מבין עד הסוף אבל...
כל הקטע בבודי בילדינג לגברים - בשונה מנשים, זה להיות גם גדול וגם חטוב, אתה עולה בבודיבילדינג, לא בפיטנס ולא בפיזיק.... אתה אמור להיות גם גדול וגם חטוב...
ככה זה עובד...
אתה צריך אחרי התחרות להתמקד בלהוסיף עוד 20 קילו של בשר כמה שיותר נקי לפחות ליחסי גובה ורוחב שלך, אחרי זה בחיטוב טוב ולא כזה מהיר אלא מדורג ונכון אתה תראה סוף הדרך... כרגע, אני מוצא לנכון למתוח עלייך ביקורת לא מתוך זלזול אלא מתוך זה שאתה באמת לא מוכן לדעתי...
אם אתה בחרת בבודיבילדינג תדע גם לקבל ביקורת ומתוך הביקורת להפנים ולתקן, אין מנוס מזה...
על כל פנים לעכשיו זה לא רלוונטי, אין לך הרבה מה לעשות כרגע, תעלה להתחרות, תקווה לטוב, ואחרי זה אם תרצה להמשיך תרביץ בלי יותר מידי זיונ* מוח מאסה בכל הכוח!!
לדעתי תהליך שכזה של 20 קילו + יכול להעשות גם בשנה וחצי אם עושים את זה נכון וגם אם עולים יחסית נקי, שוב, אתה רק בן 19 כמו שאתה אומר...
מבחינת פוטנציאל גדילה יש לך עוד הרבה מאוד לדעתי...
בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
|