צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-03-07, 00:12   #1
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

עכשיו ראיתי שהייתה לי איזו בעיה במייל, נראה לי שזה הסתדר וממש ברגעים אלה התמונות עוברות לרקובה.
אם לא יגיע, מחר אני אשלח אותן לעומר.
עוד כמה מילים לגבי מה שקרה עם אשר פרי'ג.
אני לא באתי לריב ואני לא מחפש לריב, אני איש שלום, אוהב אנשים - מפרגן.
אתם מכירים אותי.
היה חשוב לי לספר לכם מה קרה בגלל שאני יודע שאחרי אירוע כזה מתחילות שמועות כאלה ואחרות.
חשוב שתדעו שהתנהגתי באופן מכובד, מול השתוללות מוזרה, או אולי לא כל כך - לכל מי שמכיר את האדון הזה.
אני מייצג היום מכללה כדובר, עובד עם חברה מכובדת כמו אזורים, אני עיתונאי, ואני עוסק גם בייעוץ פוליטי.
בצניעות אני יכול לומר שיש לי היום מידה לא מועטה של כוח והשפעה.
אני מכיר מספיק אנשים, גם בקדימה, גם בליכוד, וגם בעבודה, הייתי יכול להזיק לאי אף בי בי, ואת זה אני אומר לכם באחריות.
אני לא אעשה את זה מסיבה פשוטה: כל עוד שאני מתחרה, כל עוד שאני בעל עניין, לא אתערב לכאן או לכאן.
אני איש נאבא, זה לא ייראה טוב אם אפעיל קשרים להזיק לאיגוד המתחרה, אבל את דעתי אני אגיד ובקול ברור.
באי אף בי בי יש אנשים נהדרים, כמו עורך דין רשף, גדי אורן, או דודי ששון.
כמובן המתחרים, את כולם אני מכבד, אין לי מילה רעה על אף אחד מהם.
כולם יודעים איפה הבעיה באיגוד הזה, ועד שהיא לא תיפתר - צריך לברך, לחזק ולהצביע ברגליים: נאבא ורק נאבא!
ועוד משהו: אומר אדון פרי'ג שאי אף בי בי יכול להביא אותך לארנולד קלאסיק, אבל רעבאק כמה אנשים אתם מכירים שיגיעו לארנולד קלאסיק?
אנשים רוצים להתחרות בכיף, להתקדם, להגיע למקסימום שהגוף שלהם מרשה, ואת זה אפשר לעשות בנאבא בלי בעיה.
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט