צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-07, 22:47   #91
Antonator1
הושעה

קודם כל אני אתחיל בזה, שבאופן כללי שגיא נראה טוב. אבל (ופה יש אבל גדול), בהתחשב בכך שהוא מתחרה מקצועי, ועוד אחד שמתאמן יותר מ - 10 שנים הוא פשוט לא מספיק טוב. כשרואים אותו ברחוב אני בטוח שניתן להבחין שמדובר בבודיבילדר (גם אם לא מקצוען אמיתי), אבל בשביל תחרויות מקצועיות עם מתחרים כמו שיש לאחרונה בארץ - הרמה שלו פשוט לא מתאימה. ומדובר בעיקר במסה. ברוב התחרויות הוא מציג חיטובים מכובדים מאד, אבל מסה בשביל תחרויות חסרה לו. ולגבי האוף סיזן, אני לא יודע עד כמה קיצוני חוסר היציאה שלו לאוף סיזן רציני, אבל נגיד שמדובר בחצי שנה - זו תקופה ארוכה בשביל אוף סיזן - אבל הקטע שזה צריך להיות אוף סיזן אמיתי ומלוכלך למדי. אני לא אומר לקחת שנה שלמה מסה מלוכלכת (כי זה באמת יותר מדי בשביל מתאמן טבעי), אבל לעלות נקי איזה 3 חודשים ואז עוד להתחטב זה רעיון ממש גרוע. גם לעלות מלוכלך יותר מחצי שנה ולעלות לאיזה 20 אחוז שומן זה לא יעיל מי יודע מה. אם כבר עולים נקי, אז לפחות לאורך זמן רב. אף אחד לא מכריח אותו לצאת ליותר מ 5 - 6 חודשים של מסה. אבל אם כבר ככה, אז שיעלה כהוגן ואז ירביץ איזה חיטובון. או שאם כבר הוא עולה נקי שיקח את הזמן.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט