צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-07, 22:39   #90
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tzahi10
ניגרי ענק - אני כל פעם מתמוגג מהאופי והבגרות שאתה מציג, אני חושב שהתגובות שלך לאותו יושב ראש למרות שהם היו מתונות בניגוד לדברים המגעילים שהוא אמר, היוו את המהלומה הטובה ביותר ועיצבנו אותו עוד יותר ואפשר מזה רק לצחוק ולהיות גאים בך.

א. חחח אתה יכול בלי קשר לפלוט עליי איזו ירידה ילדותית ואינפנטילית שאתה רוצה אבל מילים לחוד והמציאות לחוד. אני לעומתך גם לא ארד עליך חזרה ולא מחזיר אחד לשני בקללות כמו ילדים קטנים כי האמת שאני לא כזה ויש לי דברים חשובים יותר לעשות מאשר לבזבז זמן על ירידות ילדותיות.
ב. אולי זה נחמד לרדת על מישהו אבל אני חושב שגם לזה יש גבול כמה אפשר לרדת על בן אדם ועוד על אחד שהוא מתחרה ולא משנה אם הוא טוב או לא טוב בתחום. צחקנו צחקנו אבל כמה אפשר? האמת זה כבר מגיע לרמה שזה כבר לא מצחיק.
ג. אם אין לך שום דבר אישי נגדו וככה אתה מתנהג זה עוד יותר גרוע, ואני לא קבעתי שאתה הורס דיונים אלא המנהל שסגר את הדיון האחרון שלך בגלל אותה סיבה בידיוק.
אני מניח שתחזיר לי איזו הודעת ירידה כלשהי, האמת זה לא מזיז לי את אתה יודע מה. כל מה שתגיד גם לא ישנה את האמת שלכל דבר יש גבול ומישהו כמוך אמור לדעת מתי עוברים גבולות ומתי לא - בניגוד לצעירים פה.
תגיד אחי אני מתפלא עלייך...רשום לך בחתימה ישראלבודי בנשמה
אתה אחד מחברי הפורום פה אתה מגיב אנשים מכירים אותך מעריכים את ההודעות שלך מקבלים אותך פה בברכה ומכבדים אותך

אם הייתה נכנס לאתר המתחרה ורואה כמה שרשורי זוועה גרישה פתח עלינו בפורום המתחרה זה מדהים איזה משורר הוא משמיץ ומלכלך פה על כולם אז למה לא להחזיר לו?הוא ירד לי על הג'ינו שהיה לי אני אחי סבלתי מהג'ינו כל החיים שלי הייתי הולך מכות כל שני וחמישי לא התקרבתי לבריכה ולים שנים! פחדתי להתחיל אם בנות וסבלתי נורא והוא עשה מזה צחוק ולעג ביחד אם חברו הדפקט גינולה
אז למה עכשיו שהוא בקרשים למה לא להחזיר לו???כי מה הוא מתחרה מקצועי?כי הוא הגיע על חיטוב שיא?
בכל אופן ההשמצות נגדו באות כתגובה לירידה אחת קטנה ומסכנה שהוא ירד עלי וגם על עומר אין מה לעשות אם הוא יכבד אותנו יקבל פי 1000 כבוד אם הוא ילכלך יקבל פי 1000 ליכלוכים
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט