צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-08-13, 21:05   #6
gorneo1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלgorneo1
 
תאריך הצטרפות: Oct 2012
הודעות: 1,329
כללי:: אור
גיל:: 25
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto צפה בהודעה
אין צורך לעשות abcd לטמעי, בטח לא בותק שלך. אני מבין את הצורך בריגוש ובפאמפ, לקרוע את השריר ולהרגיש גמור. גם אני הייתי שם, חליל לא בטון מתנשא.
שורה תחתונה, לאנשים בכלל ולמתאמנים בותק שלך, אין צורך בפיצול כל כך קיצוני. גג abc, וגם עליו אני לא מת. אני חסיד של fbw\ab עד המוות. אם אני חורג מההרגל אז abc, אבל לאמן שריר רק פעם בשבוע, זה מיותר לטעמי.
תומך... הסיבה היחידה שאני עושה abc זה כי אני גם מתאגרף...

בגדול לבן אדם שלא לוקח ממתקים אין סיבה לעבור את הabc... ואפילו לא להגיע לזה ולהישאר abxxabx זה עדיף ממיליון סיבות...
__________________
"]"

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט