צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-07, 21:31   #87
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
פרק שני...
נהניתי מאוד לראות שם את נאור זיו שנראה מפלצת כמו תמיד, בחור זהב, דיברנו הרבה.
הבנתי ממנו שהוא לא יתחרה השנה, רוצה להמשיך לגדול - והמליץ גם לי לעשות את זה.
בקהל ישב גם וובה אלוף האלופים של אי אף בי בי בשנת 2004, נראה מעולה, אבל לא יצא לנו לדבר.
הייתה לי תקרית עם נשיא האיגוד אשר פריג.
לאיש הזה לא נראה שבחרתי לעבור לנאבא, ועוד כאלוף הצפון של אי אף בי בי, הוא רואה בזה עלבון אישי.
אם אני אפתח את הפה ואספר מנה אני יודע על האדון הזה, לא יישאר כלום מהאיגוד שלו, אבל אני לא ארד לרמה שלו.
כאדם מוכר בקהילה, כאיש שאוהב ואכפת לו מהמתחרים, אינני מוכן לרדת לרמה כזאת.
אבל בא אלי אדון פריג ואומר לי: "עברת לארגון ההוא של המתחזים ואתה לא ספורטאי בעיני".
מה אני יכול להגיד לו?
צחקתי לו בפנים.
הוא בא ומלכלך על אלי האנה, הוא אוכל את הלב שאלי מרים את נאבא לרמות כאלה שטרם נראו כאן.
אמרתי לו: "תגיד מה שאתה רוצה, בנאבא מחלקים עכשיו כסף, מה אתה נותן לי גביע מפלסטיק"?
אז ההוא זורק לי: "אתה והחבר שלך (מתכוון לאלי) מוכרים סטרואידים ובגלל זה יש כסף לחלק, אתה לא מתבייש, אתה עיתונאי, אתה מטיף לאנשיחם לעבור למתחזים האלה (על נאבא)".
שוב צחקתי, ושאלתי אותו האם יש לו משהו לאכול להציע לי, דבר שהטריף אותו לחלוטין, וברקע ראיתי את גדי אורן והאדמור מתפקעים מצחוק...
זהו, אם כל זה לא מספיק אז האדון גם הוציא גזיר עיתון, שהייתה בו איזו כתבה על אלי האנה, נפנף בו באוויר וצעק: "תראו מי החבר שלו, תראו מה הוא שווה".
זה היה קטע די הזוי, אני חייב להודות.
אז אני לא אלכלך כאן על אי אף ב בי, אבל בהחלט אני חוזר על מה שאמרתי לפני כן - נאבא הוא האיגוד הרציני, הנעים, המתקדם, והמוביל בישראל.
בעזרת העשייה הנהדרת של אלי, יגיע האיגוד לגבהים חדשים - ולכן אני אומר שוב: רק נאבא.
אני ממש לא יכול להאמין ניגרי שיושב ראש הארגון בארץ של IFBB (הוא יושב ראש נכון?) ודיבר ופנה אלייך כמו שציינתה שהוא עשה..ועוד ככה לכלך על אלי אני אישית מעריץ את אלי האנה ואם הוא היה אומר לי כאלה דברים בפנים על אלי הדבר היחיד שהייתי עושה זה מכניס לו כמה בוקסים וכמה בעיטות
בכל אופן אני מסתכל פה באינטרנט הרבה ורואה אין ספור קיטורים על האגרון הזה ואם הוא באמת מתנהל בארץ בצורא שכולם מתארים בתגובות שלהם...אז באולימפיה אם היו יודעים היו צוחקים ולועגים לנו ..
חבל לשמוע
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט