צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-08-13, 12:15   #20
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
ברור שבכל ספורט יש שימוש ב"משפרי ביצועים" כאלו ואחרים.

וזאת דוגמא מאד נכונה, מפתח גוף שמכחיש שימוש בחומרים! זה בדיוק כמו זמרת שתגיד שזה הקול שלה אבל זה לא באמת הקול שלה היא כביכול "קנתה" את הקול כדי שהיא "תשמע" ככה. זה לא כזה פשוט אבל לא התכוונתי להשקעה של הזמרת אלא להכחשה של הקול שבא ממקור חיצוני.
בכל מקרה , שוב אני כן מעריך ומבין כמה השקעה וכוח רצון צריך בשביל להגיע לרמות האלו פיטנס\פיזיק\אולימפיה ואפילו מר ישראל (בחלק מהתחרויות) אבל להכחיש ככה באופן נחרץ בתחרות "פיתוח גוף"! זה קטע מגעיל לדעתי ולמה? כי פתאום יבוא איזה ילד ישקיע את החיים שלו במליון תוספים וזמן ולא ייקח ממתקים כי הוא ייגיד "אלון לא לוקח גם אני לא" והוא בחיים לא יגיע לרמה הזאת והוא יחשוב שזה בגלל שהוא לא מספיק טוב וזה לא נכון כי אלון "כביכול" שיקר כדי שהוא יהיה יותר טוב מכל ה"מעריצים" שלו שלא מגיעים לזה טבעי.
שוב- אני מאד מעריך את אלון ואת כולם , רק הקטע הזה קצת מעצבן.
לפעמים אני לא מבין אותך באמת!!

אתה מצפה מבן אדם שיודה שהוא משתמש במשהו שהוא אסור!! , שדרך אגב בתחרויות בעולם עושים בדיקות לוקחים חמש מכל קטגוריה ובודרים אותם ופה בארץ המתחרים חותמים על הצהרה שהם לא לוקחים ואם יגלו שכן האיגוד יכול לתבוע אותם והיה מקרה כבר.
דבר שני אם כולם היו מודים שהם משתמשים בממתקים כל ילד שני בחדר כושר גם היה מתחיל לקחת, דווקא להפך זה טוב שאנשים מכחישים ככה אנשים ישאפו להגיע לתוצאות בלי ושיגיעו לגיל המתאים שיעשו את השיכול שלהם . לפני שאתה זורק מילים באוויר תחשוב שנייה ותפסיק אם ההשוואה המטומטמת הזאת!
זמרת שאין לה קול היא לא זמרת מלכתחילה, מפתח גוף שלוקח דברים זה לא אומר שהוא לא עובד קשה זה לא אומר שהתוצאה שלו היא רק בזכות זה, אני מכיר כל כך הרבה אנשים שלקחו דברים והתוצאות שלהם היו כאלה מעפנות שבושה להגיד שהם לקחו משהו.

וחבל על הדיון הזה באמת כל הכבוד לאלון על ההישג הזה למרות שאותי היה מעניין לראות אותו בפיטנס או משהו כזה ולא בקטגוריית בגדי ים ולהגיד שהוא רמאי על זה שהוא ניצח עם חומרים זה נשמע לך הגיוני?

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט