צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-07-13, 15:51   #9
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chiko2311 צפה בהודעה
קצת פרטים, האמת לא הקפדתי על תקופות מסה וחיטוב ואירובי כמעט ובכלל לא היה בסיפור, אני מתאמן כבר שבעה חודשים abc התחלתי עם fbw , כל אימון קורע את התחת , משתדל לעבוד עם תרגילים שונים כל אימון ולגוון בצורת העבודה, זאת אומרת שמדי פעם אני מעלה משקל מוריד חזרות ולהפך ומוסיף גם drop set , סוחט כל שריר. הפן הכי חשוב בירידה שלי פה באחוזי שומן ועלייה במסה נובע רק מתזונה ללא אירובי או תוכנית חיטוב, ארוחות מסודרות והרבה, המון חלבונים המון ירקות ופחמימות מורכבות אוכל כמו חורני (מביא לחם קל למסעדות חח), ולא התחלתי רק מתרגילים מורכבים, אשמח לענות על עוד שאלות תודה.

אני שמח שהבנת מה שהרבה פה לא מבינים. שהמראה קשור למטבח ולא לאימונים כל עוד תאכל נכון, תתאמן באופן סדיר ותישן כמו בן אדם אין סיבה שלא תשנה את הגוף שלך בצורה טובה כמו בדוגמא אצלך. יש אנשים עם גנטיקה פחות טובה ויותר טובה (שיגיעו לתוצאות יותר טובות עם פחות השקעה) אבל בסופו של דבר אורח חיים בריא+אימונים ישיגו תוצאות.
כל שיטות האימונים השונות (תוכניות כוח או תוכניות פיצולים עבודה על תרגילים מורכבים וכו'...) הן דרך להשיג תוצאות שלווא דווקא קשורות למראה אלא לאתלטיות,בריאות, חוזק כל אלו בכל מקרה ישיגו היפרטרופיה ו"גוף" כי זה הפיצוי שיש לאימונים האלו.
בשורה התחתונה מי שייקח את עצמו בידיים ויאמץ אורח חיים קבוע של אכילה+אימונים+שינה יקבל מזה פיצוי וישיג היפרטרופיה לא משנה אם הוא אוכל שיבולת שועל או לחם מלא או חלבון מהדג או מבקר או שעושה סקוואט או לג פרס. זאת השורה התחתונה ותזכרו- eat>lift>sleep>repet
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט